Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Adriana Predescu, concurenta care i-a uimit pe jurați. „A venit de nicăieri”

Adriana Predescu a făcut stand-up pentru prima dată pe scena emisiunii. Concurenta s-a îndrăgostit de comedie datorită juraților Stand-Up Revolution și a venit să îi impresioneze.

Adriana Predescu stand up revolution Galerie
Adriana Predescu spune că face parte din generația care a crescut cu Teo, Vio și Costel și a venit să îi impresioneze. | Antena 1

Adriana Predescu s-a îndrăgostit de stand-up, dar nu a urcat niciodată pe scenă. Concurenta de 27 de ani spune că face parte din generația care a crescut cu Teo, Vio și Costel și acum încearcă să obțină un loc la unul dintre ei în echipă.

Concurenta spune că preferatul ei este Costel pentru că „e cel mai pe bune”. „E foarte sincer și foarte asumat”, a adăugat tânăra.

Adriana Predescu i-a șocat pe jurați cu dezvăluirile ei

„Am super mari emoții. Tremur mai tare decât vocea lui Bromania când a dat declarații legate de consumul de cocaină”, a spus ea în începutul numărului.

Adriana Predescu a făcut o serie de dezvăluiri care au surprins jurații și nu au știut cum să reacționeze.

„Să ai parte doar de bărbați dotați este o binecuvântare, dar și un blestem în același timp. Colul meu uterin este roșu și zgâriat. Cine îmi plătește mie tratamentele?”, a fost gluma care i-a pus în încurcătură.

Concurenta a compus și o odă pentru cei mai puțin dotați și a cântat-o, cu ajutorul publicului, pe scena Stand-Up Revolution.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Alin Coiotu, rockerul care a testat jurații. Ce provocare le-a dat. „Câtă încredere”

Jurizare Adriana Predescu la Stand-Up Revolution

„Știu că pare că funcționeză să te duci în zona mai „bulgară”, dar crede-mă că niciodată nu funcționeză să te duci direct acolo”, și-a explicat Vio votul roșu.

„A fost cumva la prima mână. Și mulți când am pornit în aventura asta numită stand-up am mers pe vulgaritate, crezând că așa vom avea succes și că asta vrea publicul. Ai să râzi, dar nu-i așa”, a spus și Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Mahmoud Chaher, sirianul cu glume despre viața în România.„Am dat-o din râs în plâns”

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Fares, concurentul din Egipt asemănat cu Costel după două luni în Vaslui... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Ionut Fieraru, concurentul care a vorbit despre fosta sa relație. „Dacă s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x