Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Alin Coiotu, rockerul care a testat jurații. Ce provocare le-a dat. „Câtă încredere”

Alin Coiotu e obișnuit cu scena, dar a fost pentru prima dată în postura de stand-up-er. Iată cum s-a descurcat solistul trupei Trooper.

alin coiotu stand-up revolution Galerie
Alin Coiotu e obișnuit cu scena, dar a fost pentru prima dată în postura de stand-up-er. | Antena 1

Alin Coiotu este solistul trupei Trooper de 25 de ani, realizator al unei emisiuni de radio, profesor și începând de astăzi, stand-up-er.

El a dezvăluit că nu a mai avut părul scurt din copilărie, de la vârsta de 3 ani și că a fost la un pas de a fi exmatriculat din cauza pletelor.

„Am avut mari probleme. Până la urmă m-au mutat. Am fost în vreo cinci școli”.

Alin Coiotu, concurentul care i-a pus pe jurați în încurcătură. Cum au reacționat când au văzut cine este pe scenă

Deși nu și-au dat seama din prima cine e, de cum a intrat pe scenă, Alin Coiotu a stârnit reacții printre jurați.

„Câtă încredere”, a spus Dan Badea.

„Testosteron, voce”, a adăugat surprins și Teo.

„Vreau să discutăm cu sinceritate. Suntem o țară de maneliști care urăsc manelele”, a spus el.

„Fiecare om are dreptul să asculte orice își dorește. Ați rămâne șocați, dar unii ascultă chiar și Ștefan Bănică. Alții ascultă Fuego, vara în august”.

„Scoate Tzancă Uraganu o piesă, poc, locul 1 în Trending. Într-o săptămână are mai multe vizualizări decât întreaga populație a României”, a adăugat el.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Matthew Murtha, americanul cu simțul umorului: "Îmi părăsesc nevasta pentru tine"

„Când a auzit că vrea să vorbeacă și despre rockeri, Teo a început să bănuiască ceva. O fi Coiotu de la Trooper!”, a spus juratul.

„Războiul cu noi, cu pletoșii a fost câștigat de frizeri și de profesori”, a mai spus Coiotu. „Ar trebui ca statul să ne ajute și să facă o rezervație. Să ne aducă rockerițe din Norvegia, Suedia, Finlanda să ne înmulțim și generațiile viitoare să vadă rockeri în realitate, nu doar în poze ca pe zimbrii”.

Jurizare Alin Coiotu la Stand-Up Revolution

„La cum arăți, ai fost la un pas de Gheorghe Gheorghiu”, i-a spus Dan Badea. „Mă bucur foarte mult că ești cool și știu, din experineța mea trecută prin industrie, că există foarte mult potențial în industria muzicală. Bravo, felicitări!”.

„S-a simțit foarte clar că lucrezi undeva, în showbiz, în media, că prea aveai vocea aia”, a adăugat Teo.

„Eu mă bucur foarte mult că există manele, pentru că au mutat conflictul de pe depech-iști la manelișt”, a spus și Costel.

„Și eu te vreau la mine în echipă. În afară de faptul că ai avut niște glume foarte bune, sunt convins că ai și niște povești foarte mișto”, i-a spus și Vio.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați

Înainte de a afla în echipa cui merge, Alin Coiotu i-a supus unui test pe cei patru jurați Stand-Up Revolution. I-a rugat să cânte pe voci câteva versuri și ce a ieșit e greu de descris în cuvinte.

Deși Teo și l-a dorit foarte mult pe Alin Coiotu în echipa lui pentru a-și retrăi copilăria de rocker, publicul l-a trimis în echipa lui Vio.

„Nu cred! Îmi dau demisia”, a spus Teo ofticat.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Maria Popovici, invitatul special cu povești despre nunta sa: „Mama soțulu... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Kobe, campionul la baschet care a cucerit cu glumele despre România. „Merg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x