Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Ionut Fieraru, concurentul care a vorbit despre fosta sa relație. „Dacă s-a pus bip”

Ionut Fieraru a venit în ediția 7 de Stand-Up Revolution să le povestească tuturor că a suferit după despărțirea de iubita lui.

Ionut Fieraru la stand-up revolution Galerie
Ionut Fieraru a venit în ediția 7 de Stand-Up Revolution să le povestească tuturor că a suferit după despărțirea de iubita lui. | Antena 1

Ionut Fieraru are 28 de ani, este din Caralacal, dar de mai mulți ani locuiește în București. Concurentul spune că scrie glume de mult timp, dar și-a găsit mai greu curajul de a urca pe scenă și a venit la Stand-Up Revolution să le povestească tuturor cât a suferit.

Ionuț Fieraru a povestit pe scena Stand-Up Revolution de ce el și iubita lui s-au despărțit

„Am trecut printr-o despărțire. Ea m-a părăsit. Șapte ani, fetelor, știu că vă întrebați. S-a spart ghinionul”, a spus el.

„2273, băieți, știu că vă întrebați, atâtea pagini are un site cu conținut pentru adulți”, a continuat el.

Ionut Fieraru a dezvăluit că atunci când s-au despărțit, el și iubita lui au avut și o discuție - „un fel de formular de feedback al relației”.

„Mi-a zis că ea nu poate să vorbească niciodată cu mine serios. Că de fiecare dată când încearcă, eu fac glumițele mele de rahat. Că eu folosesc umorul ca mecanism de protecție”, a mai spus el.

„Bă, tu în tot timpul ăsta ai fost deșteaptă?”, a continuat concurentul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dragoș Mitran, concurentul pe care jurații l-au recunoscut imediat:“Dă din coadă? Dă”

După ce paravanul s-a ridicat cu două voturi verzi și două roșii, concurentul s-a mai relaxat și i-a făcut să râdă atât pe cei din public și pe cei patru jurați.

„Dacă ești prost, nu poți să te superi pe tine că ești prost. Te superi pe alții că sunt mai deștepți”, a fost gluma care l-a făcut și pe Costel să își schimbe votul în verde.

Jurizare Ionuț Fieraru la Stand-Up Revolution

„Mie mi-a plăcut foarte mult cum gândești. Se vede clar că știi să scrii, că știi unde e gluma și cum se face, dar ca la curieri, livrarea e problema”, i-a spus Teo.

„Aș vrea să mă înșel în privința ta. Dar exact cum a fost și cu prietena ta, e ceva la tine...”, a glumit și Vio, care i-a dat singurul vot roșu.

La final, publicul l-a trimis pe Ionuț Fieraru în echipa lui Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil”

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Adriana Predescu, concurenta care i-a uimit pe jurați. „A venit de nicăier... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Lilian Mihai, concurentul care vrea să convingă că este moldovean. „Adevăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x