Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dragoș Mitran, concurentul pe care jurații l-au recunoscut imediat:“Dă din coadă? Dă”

Dragoș Mitran, concurentul Stand-Up Revolution, are 27 ani și vine din Drobeta Turnu Severin pentru a-și pune în valoare latura de comediant.

dragos mitran la stand up revolution Galerie
Dragoș Mitran, concurentul Stand-Up Revolution, are 27 ani și vine din Drobeta Turnu Severin pentru a-și pune în valoare latura de comediant. | Antena 1

Dragoș Mitran a spus că s-a mutat în București între timp și lucrează la Comics Club. Lui Dragoș îi place foarte mult ceea ce face și a spus că și-a făcut curaj să urce pe scenă. Momentul lui pe scenă atunci a fost mai bun decât se aștepta.

Dragoș a intrat în scenă, fiind copleșit de emoții, iar Teo l-a recunoscut imediat după voce.

Dragoș Mitran, concurentul pe care jurații l-au recunoscut imediat

Concurentul Stand-Up Revolution a început să povestească despre relația lui de 5 ani de zile care a ajuns în perioada de sinceritate, o perioadă care lui îi place cel mai mult.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Care este clasamentul după primele două ediții din cel mai tare show de comedie

“Efectiv acum nici nu mai spune că o doar capul. Doar se culcă”, spune Dragoș.

La prima întâlnire, Dragoș spune că femeia are tendința să tacă destul de mult ca să nu întrebe de zodii. El, fără să știe, avea un muc pe față, iar ea încerca să îl atenționeze așa că el a vrut să scape spunând că nu e al lui.

Vio i-a dat primul vot verde, apoi au urmat Costel și Teo.

Dragoș a povestit și despre ziua ei de naștere și că i-a luat un pepene de 11 kg. Anul următor de ziua iubitei lui, a vrut să îi ia cadou un câine, pentru că știa că i-ar plăcea tare mult. Se pare însă că depășea cu mult bugetul lui și a decis să îi cumpere un pește.

“Dă din coadă? Dă!”, a zis Dragoș.

Dan Badea i-a dat și el un vot verde.

Jurizare Dragoș Mitran la Stand-Up Revolution

Jurații Stand-Up Revolution, care îl cunosc pe Dragoș, au spus că au fost puțin dezamăgiți de performanța lui pentru că se așteptau să poată maim ult. Cu toate acestea, el i-a amuzat pe jurați.

Citește și: A doua ediție Stand-up Revolution, lider detașat de audienţă, la nivelul publicului comercial

“Știu că nu a fost ceea ce trebuie, dar știu și motivele. (…) Și presiunea show-ului, se întâmplă”, a zis Vio.

“Încet încet erai atât de nesigur cum eu nu știam. (…) Ți-am dat da pentru că sunt convins că a fost un accident că ai avut emoțiile astea atât de mari”, a mai zis Teo.

“În ultima perioadă ați simțit cumva că nu îmi mai doresc oameni în echipă. La Dragoș este invers. Pot să lucrez cu Dragoș la structură, la schelet”, a zis Costel.

“Eu trebuie să îmi completez colecția de la Comics”, a adăugat și Vio.

“Dar sunt comedianți, nu sunt Pokemoni”, i-a zis Teo.

După votul publicului, Dragoș Mitran a ajuns în echipa lui Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Dan Țuțu a cutremurat scena Stand-Up Revolution: "Ești o forță a natu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x