Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Lilian Mihai, concurentul care vrea să convingă că este moldovean. „Adevărata magie”

Originar din Republica Moldova, Lilian Mihai spune că cei din jur nu îl cred că este moldovean. El a venit la Stand-up Revolution să îi convingă cu glumele sale.

Lilian Mihai la stand-up revolution Galerie
Lilian Mihai a dezvăluit că modul inedit în care s-a cunoscut cu Costel, înainte de a participa la Stand-Up Revolution. | Antena 1

Lilian Mihai nu este străin de scenă. El este actor, cântă la chitară și a venit tocmai din Republica Moldova să cucerească juriul Stand-Up Revolution. Extrem de dezinvolt, concurentul a dezvăluit și modul inedit în care i-a cunoscut pe Costel și Maria Popovici.

După ce a deschis un club de comedie în Galați, el s-a dus cu japca la masa comedianților, la un alt club, și i-a invitat la el.

Lilian Mihai a încercat să îi convingă pe toți că el chiar este din Republica Moldova

Concurentul a urcat pe scenă și a dezvăluit că, adesea, oamenii nu îl cred când spune că este moldovean și îl întreabă dacă este indonezian sau turc.

„Chiar acum, înainte să urc pe scenă, cineva m-a întrebat cât costă să pun o bombă”.

„Sunt atât de moldovean că atunci când îmi trimite mama pârjoale de acasă, eu primesc pachete de țigări. Adevărata magie a Crăciunului”, a adăugat el.

„Sunt atât de moldovean că tata atunci când se duce după pâine se întoarce cu mahmureală. Măcar se întoarce”, a mai glumit concurentul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce echipă e

Jurizare Lilian Mihai la Stand-Up Revolution

„Lasă-mă să ghicesc, faci stand-up de doi ani”, a spus Teo, după ce a aflat că Lilian are doar 23 de ani.

Concurentul a dezvăluit că a urcat pe scenă doar de șase ani și că are un club de stand-up.

„Zona aceasta de teatru combinată cu stand-up comedy a fost ca două mâțe. Nu se înțeleg foarte bine”, a adăugat și Costel. „Actoria și stand-up-ul ar fi doi câini”, a încercat să explice și Dan Badea.

Din păcate, cu patru voturi roși, Lilian Mihai nu a trecut în etapa următoare.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Bogdan Tătaru, fostul polițist cu povești haioase: "Echipă de cârnăciori de bere"

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Ionut Fieraru, concurentul care a vorbit despre fosta sa relație. „Dacă s-... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Sasha Ciobanu, concurentul cu experiență emoționat până la lacrimi. „Hop S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x