Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce echipă e

O altă argentiniancă trece în această seară pragul emisiunii Stand-Up Revolution și vine pregătită să facă show.

romina cocca la stand up revolution Galerie
O altă argentiniancă trece în această seară pragul emisiunii Stand-Up Revolution și vine pregătită să facă show. | Antena 1

Romina Cocca a venit tocmai din Argentina pentru a avea șansa să se lanseze în lumea stand-up-ului. Ea a povestit că viața în Argentina e destul de italienească.

Ea a vorbit despre oamenii din țara ei natală și spune că știe 2 tipuri de oameni, și anume cei care sunt psihologi și cei care merg la psiholog. Concurenta consideră că terapia e foarte sănătoasă și e ca o curățare mentală.

Romina Cocca a dezvăluit un secret de familie despre o altă concurentă

Romina a intrat în scenă plină de energie. Ea a zis că pentru ea a fost înfricoșător să vină în România din cauza poeziei Luceafărul.

“Acesta era felul în care Eminescu încerca să dea mesaje sexy”, spune Romina.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Dan Țuțu a cutremurat scena Stand-Up Revolution: "Ești o forță a naturii"

Pentru a veni la emisiune, Romina spune că a trebuit să își lase soțul acasă și e recunoscătoare pentru asta. Ea a povestit cum e viața cu un bărbat și cât de mult se străduiește pentru relația lor și pentru a fi romantică.

Teo i-a dat un vot roșu.

“Eu nu mimez orgasmul. Eu mimez o digestive sănătoasă”, a spus concurenta.

Romina spune că în urmă cu 8 ani ea și soțul ei au suferit o criză în căsnicie. Se referă la fiul ei care s-a născut atunci.

Costel i-a dat un vot roșu.

Când îl întreabă pe fiul ei ce vrea să facă atunci când va fi mare, el spune că vrea să meargă la terapie. Ea a mai povestit că acei copii nedoriți și neplanificați ajung influenceri.

“Vorbesc despre genul care postează o poză cu fundul sub o cascadă, cu un citat inspirațional”, spune concurenta.

Dan Badea i-a dat și el un vot verde.

Romina a vorbit despre faptul că primul influencer a fost Iisus și a povestit de ce, lucru ce l-a convins pe Costel să își schimbe votul verde.

Jurizare Romina Cocca la Stand-Up Revolution

Costel a explicat de ce și-a schimbat votul. Juratul a spus că i-a plăcut foarte mult un gest pe care l-a făcut Romina care demonstra încredere și faptul că scena e a ei.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Bianca Kovacs, ardeleanca cu accent spaniol greu de înțeles. “Am luat țeapă”

“Foarte mișto că și-a adaptat materialul”, a zis Dan Badea.

Pe lângă comedie, Romina a zis că e actrița, iar Irene, care e în echipa lui Costel, este verișoara ei.

După votul publicului, Romina Cocca a ajuns în echipa lui Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil... Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x