Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 1, 10 iulie. Cum s-au cunoscut Lilian Mihai și Costel. Ce propunere i-a făcut concurentul atunci

Lilian Mihai a venit în ediția 7 din Stand-Up Revolution, de pe 10 iulie 2022, mai pregătit ca niciodată să-i convingă pe jurați că locul său este pe scenă. Înainte de a intra în platoul emisiunii, concurentul a povestit cum l-a cunoscut pe Costel, dar și ce propunere neașteptată i-a făcut acestuia.

Colaj cu Lilian Mihai și Costel la Stand-Up Revolution Galerie
Lilian Mihai a venit în ediția 7 din Stand-Up Revolution, de pe 10 iulie 2022, mai pregătit ca niciodată să-i convingă pe jurați că locul său este pe scenă | Antena 1

Ediția 7 a sezonului 1 din Stand-Up Revolution, de pe 10 iulie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor cele mai savuroase numere de stand-up comedy, dar și concurenți ambițioși, curajoși și talentați.

Printre cei care au surprins jurații cu energia pozitivă se numără Lilian Mihai. Concurentul a venit încrezător în forțele proprii și mai hotărât ca niciodată să obțină un loc în echipa unui jurat de la Stand-Up Revolution.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, propunere surprinzătoare pentru Ilona. Cum a reacționat prezentatoarea

Înainte de a urca pe scenă, tânărul și-a luat energie din produsele Alesto, oferite de Lidl. De altfel, acesta nu a putut intra în platoul emisiunii fără a-i fac eo observație total neașteptată lui Șerban Copoț.

Tânărul i-a spus prezentatorului TV că arată mai tânăr la televizior decât față în față. Afirmațiile sale l-au surprins pe Șerban Copoț și au făcut-o pe Ilona Brezoianu să se amuze copios.

„L-ai lovit unde îl doare mai tare!”, a spus prezentatoarea Stand-Up Revolution.

Cum s-au cunoscut Lilian Mihai și Costel

În cadrul unui testimonial, Lilian Mihai a povestit întâmplarea amuzantă prin care a reușit să-l cunoască pe Costel. Acesta a deschis un club de stand-up în Galați și a început să caute un invitat special, motiv pentru care a decis să participe la un eveniment la care erau prezenți mai mulți oameni celebri din stand-up românesc.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Costel Pripas, zis și Fachirul din Periș, gustarea care i-a oferit putere și energie

„Am zis că mă duc acolo și îi întreb direct. M-am pus la o masă rezervată de acolo, iar mai apoi am primit informația că este rezervată. Atunci i-am zis: „Da, da, știu. Îl aștept pe Costel. Să-i spuneți că a venit Mihai”. Îl văd pe Costel cum iese așa fericit și mă întreabă: „Cine ești?”. I-am spus tot ce aveam de zis, iar el a stat să se gândească cum să-mi spună frumos că nu vine.”, a mărturisit Lilian Mihai.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Sasha Ciobanu, concurentul cu experiență emoționat până la lacrimi. „Hop S... Porție dublă de Stand-Up Revolution, începând de săptămâna aceasta. Sâmbătă se încheie audițiile, iar duminică încep bat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x