Căutare Live

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dansul lui Vio, după momentul lui Florin Baicu, a ridicat sala în picioare.Ce a făcut

Emisiunea Stand-Up Revolution aduce în fața publicului și a juraților cei mai talentați concurenți care își doresc un loc în echipele celor 4 jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Emisiunea Stand-Up Revolution aduce în fața publicului și a juraților cei mai talentați concurenți care își doresc un loc în echipele celor 4 jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Antena 1

În ediția 3 din Stand-Up Revolution, pentru ca energia să atingă cote maxime, concurenții aveau nevoie de o motivație. Alesto, unul dintre sponsorii principali ai emisiunii, este responsabil cu starea de bine și energia oferită concurenților.

Vio, dansul care i-a adus aplauze furtunoase

Alesto are o gamă largă de gustări sănătoase din fruct uscate, nuci și alune care îi ajută pe concurenți Stand-Up Revolution să își păstrez zâmbetul pe buze și să își mențină nivelul de energie la cote ridicate.

Citește și: Stand-Up Revolution, 29 mai 2022. Vio, cele mai savuroase glume. Ce a dezvăluit juratul despre cumpărăturile cu soția lui

Înainte de numărul de stand-up al lui Florin Baicu, concurenții și-au încărcat bateriile în culise. Se pare, însă, că și jurații erau puși pe șotii. După momentul lui Florin pe scenă, Vio și-a amintit de perioada în care era obișnuită să reproducă dansurile lui Michael Jackson.El s-a ridicat de la masa juriului și a făcut o demonstrație de dans.

Publicul l-a aclamat și aplaudat, ridicându-se în picioare atunci când au văzut cât de talentat e juratul. Colegii săi de la masa juriului l-au încurajat și ei, iar Costel a povestit că l-a văzut de multe ori dansând ca Michael Jackson.

Chiar dacă Florin Baicu l-a inspirat pe Vio să danseze în această ediție, din păcate, concurentul nu a mers mai departe în competiție.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de atac cerebral"

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul... Cum arată soția lui Costel Bojog, juratul de la Stand-Up Revolution. Comediantul și soția lui, Liudmila au împreună trei...
Ultimele știri
x