Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de atac cerebral"

Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson și spune că e complet îndrăgostit de acest personaj care l-a cucerit încă din adolescență.

florin baicu la stand up revolution Galerie
Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson și spune că e complet îndrăgostit de acest personaj care l-a cucerit încă din adolescență. | Antena 1

Florin Baicu l-a văzut prima oară pe Michael Jackson prin 1988 în clipul Thriller. El a spus că a dorit să îi dedice o cameră din casa lui celebrului cântăreț și și-a organizat living-ul să se potrivească perfect cu stilul artistului.

Concurentul spune că deține 23-24 de costume care sunt copii după cele ale lui Michael Jackson. Florin Baicu a intrat în scenă pregătit să facă show. El a venit cu textul pregătit, dar se pare că tot a reușit să stârnească hohote de râs în sală.

Florin Baicu, îmbrăcat în Michael Jackson, și-a citit numărul de stand-up

“Nu am mai avut așa emoții de când furam”, a spus Florin.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mirică”

Concurentul a spus că a intrat cu foile în mână pentru a demonstra că știe să citească. El a început să povestească despre copilăria lui și a spus că s-a născut într-o familie cu 12 copii.

“Doar iarna mergeam la școală pentru că atunci era geaca liberă”, povestește Florin.

Dan Badea i-a dat un vot verde, în timp ce Costel i-a dat un vot roșu, la fel și Vio.

Florin a povestit că el a crescut în sărăcie și că în primii ani de viață a umblat mai mult dezbrăcat.

“La prima serbare am fost dezbrăcat”, spune concurentul Stand-Up Revolution.

Florin a continuat să vorbească despre sărăcia din copilărie și felul în care împărțea totul cu frații săi.

“Ne era așa de foame încât atunci când mergeam spre baltă mâncam viermii până să ajungem acolo”, a mai zis concurentul.

Teo i-a dat un vot roșu.

Jurizare Florin Baicu la Stand-Up Revolution

Când s-a ridicat zidul, jurații au fost suprinși când au văzut cum arată concurentul și cum e îmbrăcat. Chiar dacă glumele lui nu au fost pe placul juraților, Florin și-a continuat numărul de stand-up.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Andreea Trocaru, concurenta cu auto-ironia la purtător, i-a surprins pe jurați

“Am avut un moment de atac celebral. Bă, eu halucinez sau omul ăsta chiar arată așa?”, a spus Teo.

“Ești Michale Jackson după o lovitură de stat”, i-a zis Teo concurentului de pe scenă.

Florin, la cererea juraților, a început să reproducă niște mișcări de-ale lui Michael Jackson.

“Mie mi s-a părut că se împiedica”, spune Dan Badea.

“Ne-ai adus o vibrație foarte mișto în platou. Îți mulțumim mult”, spune Teo.

Vio a început și el să danseze pe muzica lui Michael Jackson, iar publicul s-a ridicat în picioare.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Victor Băra, concurentul care a cerut în echipa juratului pe care nu îl cu... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x