Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader, glumele despre mâncare care i-au câștigat un loc în echipa lui Teo

Gabriel Toader, de meserie bucătar, și-a câștigat locul în echipa lui Teo, după ce a surprins jurații cu un număr de stand up despre mâncare.

Gabriel Toader, glumele despre mâncare care i-au câștigat un loc în echipa lui Teo Galerie
Gabriel Toader, glumele despre mâncare care i-au câștigat un loc în echipa lui Teo | Antena 1

Gabriel Toader a venit foarte încrezător la Stand-Up Revolution, în ediția din 16 iulie 2022 și a reușit să câștige un loc în echipa lui Teo. Iată ce glume a făcut.

Cine e Gabriel Toader de la Stand-Up Revolution și ce glume despre mâncare a făcut

Gabriel Toader nu a știut cine sunt jurații emisiunii, însă a urcat pe scenă și a făcut un număr de stand-up care i-a adus locul în echpa lui Teo. Glumele făcute de el:

„Cine sunt, de unde sunt și de ce am venit? Habar nu am. Nu știu nici cine sunt jurații”, le-a spus el Ilonei și lui Șerban înainte de a urca pe scenă.

„Nu am mai văzut atâta lume de la înviere. Suntem un popor de gurmanzi. Ne place atât de mult să mâncăm, încât mâncăm și bătaie, suntem singura țară. Nouă ne vine să și mâncăm copiii, când îi vedem. Când bârfim, îi mâncăm de... Când ai degetele mari îți spune uite ce polonezi are”, au fot o serie de glume pe care le-a prezentat la Stand-Up Revolution.

Jurizare Gabriel Toader la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022

Iată ce i-au spus jurații emisiunii:

„Mi-a plăcut foarte foarte mult. Ai mâncat bătaie e o glumă superbă! Nu e foarte ușor de făcut, cum ai legat tu și are sens”, spune Teo.

„Ai venit cu o bucată de stand up și mi-a plăcut”, spune Costel.

„Eu te vreau la mine în echipă”, spune Vio.

„Eu am ceva în comun cu tine, și eu mănânc. Drumul pe care te duci tu acum e o pâine de mâncat, ești o felie”, spune Dan Badea.

La final, Șerban Copoț și-a făcut apariția pe scenă și i-a pus întrebări concurentului: „Care e felul tău de mâncare preferat?”. l-a întrebat prezentatorul tv.

„Scoicile, fructele de mare”, a răspuns el.

„O să mergi în echipa lui Theo. Theo, la tine echipa s-a închis”, îi anunță Șerban Copoț.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Raul Gheba, invitatul serii care a reușit să stârnească hohote de râs cu g... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Ada Ștef, glumele despre Craiova pentru care a primit un loc în echipa lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x