Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Raul Gheba, invitatul serii care a reușit să stârnească hohote de râs cu glumele lui

Raul Gheba a fost invitatul serii la Stand-Up Revolution și a reușit să stârnească hohote de râs în sală și la masă juriului.

Raul Gheba, invitatul serii care a reușit să stârnească hohote de râs cu glumele lui Galerie
Raul Gheba, invitatul serii care a reușit să stârnească hohote de râs cu glumele lui | Antena 1

Raul Gheba și-a demonstrat talentul umoristic pe scena de la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022, iar jurații s-au amuzat copios când i-au auzit glumele. Acesta a venit în calitate de invitat l serii însă nu va trce neobservat.

Raul Gheba, invitatul serii de la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022. Ce glume a făcut și cum au reacționat jurații

Raul Gheba și-a început numărul făcând glume despre melodiile copilăriei, iar mai apoi despre pandemie. Acesta a atins și un subiect destul de taboo, și anume - sensibilitatea bărbaților. Acesta nu a înțeles de ce bărbații nu pot plânge cu aceeași ușurință cu care femeile o fac.

Totodată, el s-a așezat cu ușurință pe „banca fătălăilor” prezentată de Dana Budeanu, fără nicio problemă.

„Gașca Zurli este un clar de infractori. De unde știu asta? Că am ascultat Unde-mi sunt ciupicii? Da-mi-i inapoi, calc pe mușuroi. Am început să ascult tot ce zic la tv, ia-ți o cremă pentru hemoroizi, ok. A fost o pandemie dezamăgitoare pentru mine că nu am făcut nimic. E o pandemie în care pui 6 kilograme pe tine.

E foarte greu să faci stand-up la tv, că ești cenzurat. Eu sunt tot ce urăște Dana Budeanu, că sunt fătălău. Mie îmi place să miros frumos. Vreau să promovez plnsul la bărbați. Îmbătrânesc, am avut prima colonoscopie, iar prima nu se uită niciodată”, au fost glumele pe care Raul Gheba le-a făcut la tv, în ediția din 16 iulie de Stand-Up Revolution.

Jurații s-au amuzat puternic și l-au aplaudat cu multă putere, semn că le-a plăcut foarte tare prezența lui în ediția din această seară, 16 iulie 2022. Raul Gheba și-a încheiat momentul de stand-up cu o povestioară scurtă despre momentul în care și-a făcut prima colonoscopie, despre care a spus că nu va fi în stare să o uite vreodata.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Porție dublă de Stand-Up Revolution, începând de săptămâna aceasta. Sâmbătă se încheie audițiile, iar duminică încep bat... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader, glumele despre mâncare care i-au câștigat un loc în echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x