Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Tavi Perțea, în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echipa lui Vio

Tavi Perțea și-a câștigat un loc în echipa lui Vio, la Stand-Up Revolution, cu un număr de comedie despre polițiști.

Tavi Perțea. în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echipa lui Vio Galerie
Tavi Perțea. în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echipa lui Vio | Antena 1

Tavi Perțea a venit la Stand-Up Revolution cu un scop precis, acela de a reuși să intre într-una dintre echipele emisiunii. Iată ce glume a făcut și cum s-a descurcat.

Tavi Perțea a reușit să creeze un moment amuzant, folosind glume despre polițiști, la Stand-Up Revolution 2022

Tavi Perțea a câștigat un loc la Vio în echipă:

„Salut, sunt Tavi Perțea și sunt ofițer de poliție rutieră. Sper să fie doar avertismente, sunt aici să văd dacă sunt felicitat. Fac vlogguri, îmi place să văd că oamenii se amuză. Îmi place să fiu un pic mai deschis. Am mai făcut stand-up în facultate, după ce am devenit polițist am renunțat”, a fost prezentarea lui, înainte de a urca pe scenă.

„Acesta nu e primul meu spectacol de Stand-Up. Pot să spun că după atâția ani am ceva în sânge - pălincă. Oricine își dă seama că sunteți prea săraci ca să aveți droguri. Visul meu a fost să devin polițist și țin cont de cererile conducătorilor auto. Toți spun că suntem corupți, nu e adevărat, suntem cinstiți, că ne cinstește toată lumea. Mulți spun că suntem proști, păi dacă noi am dat probe..cum suntem proști.

Acum avem geci reflectorizante, înainte nu ne vedeau la fel de bine. Am fost într-un oraș mai mic, toți se cunoșteau cu toți, când m-am dus la unul la mașină, mi-a zis știu îl cunosc pe șeful poliției rutiere și i-am zis - eu sunt șeful poliției rutiere. Nu mă deranjează bancurile cu polițiști, eu m-am făcut de multe ori de râs”, au fost glumele sale.

Jurizare Tavi Perțea la Stand-Up Revolution 2022

„Vorbești mai bine decât scrii”, i-a spus Teo.

„Tavi, ești simpatic, eu acum mi-ar plăcea să vii în echipa mea, mai am un polițist, ar fi un duel drăguț”, i-a spus Vio, iar imediat l-a luat în echipa lui.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Ada Ștef, glumele despre Craiova pentru care a primit un loc în echipa lui... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x