Căutare Live

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Povestea și șarmul lui Irene Meneguzzi au adus aplauzele juraților

Emisiunea Stand-Up Revolution aduce în fața publicului și a juraților cei mai talentați concurenți care își doresc un loc în echipele celor 4 jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.Irene Menguzzi este printre ei.

Înainte de a urca pe scenă, Irene s-a energizat cu snacks de la Alesto

În ediția 3 din Stand-Up Revolution, pentru ca energia să atingă cote maxime, concurenții aveau nevoie de o motivație. Alesto, unul dintre sponsorii principali ai emisiunii, este responsabil cu starea de bine și energia oferită concurenților.

Irene Menguzzi, ziua translator și seara comediantă asumată: "Am 40 de ani și nevoie de botox"

Alesto are o gamă largă de gustări sănătoase din fruct uscate, nuci și alune care îi ajută pe concurenți Stand-Up Revolution să își păstrez zâmbetul pe buze și să își mențină nivelul de energie la cote ridicate.

Irene vine din Argentina dar a locuit vreo 11 ani în Irlanda. Nu și-a dorit vreodată să urce neapărat pe scenă, dimpotrivă.

A urmat un curs de stand-up comedy cu gândul că ea chiar nu va urca pe vreo scenă, iar când a urcat pentru prima oară, s-a îndrăgostit și nu a mai coborât.

Citește și:Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil”

Naturală și asumată, Irene este o fire veselă, iar glumele sale sunt istețe și originale, legate de ea și despre viața ei.

Irene și-a început numărul de stand-up printr-o comparație între pandemie și vârsta de 40 de ani. Aceasta a povestit cum este viața la 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o de curând, a povestit cât îi este de frică de bătrânețe și cum a înțeles că singura dorință pe care o are acum este botoxul.

“Nu știam ce doresc, dar acum știu. Vreau Botox!”, spune concurenta. Totodată, Irene a precizat că nu-și dorește să fie mamă pentru că ea consideră că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. “Nu sunt făcută să fiu mamă.

Eu cred că sarcina e o boală cu transmitere sexuală”, spune Irene, concluzionând, însă, cu tristețe, că aici pierde șansa de a fi MILF, și nu va avea și ea o categorie de intrare pe site-urile pentru adulți.

Cei 4 jurați au aplaudat-o pe Irene și i-au apreciat glumele. Fiecare dintre ei și-a dorit-o în echipa lui, spre bucuria concurentei, argumentând, la unisol că glumele ei sunt bune, originale și potrivite ideii reale de stand-up.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dansul lui Vio, după momentul lui Florin Baicu, a ridicat sala în picioare.Ce a făcut

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x