Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați

Antonina Manda a urcat în această seară pe scena Stand-Up Revolution pentru a-și demonstra talentul la spus glume.

antonia manda la stand-up revolution Galerie
Antonia Manda a urcat în această seară pe scena Stand-Up Revolution pentru a-și demonstra talentul la spus glume. | Antena 1

Antonina a intrat în scenă, lăsând emoțiile deoparte, și a vorbit tot numărul cu o voce pițigăiată, ca și câd ar fi inhalat heliu. Jurații Stand-Up Revolution au fost surprinși când i-au auzit vocea.

“E un laptop”, a spus Costel când a auzit-o.

“Cred că după voce, mulți consideră că ar trebui să dorm la ora asta”, a spus concurenta.

Antonina a fost o surpriză pentru cei patru jurați

Jurații încerau să ghicească ce vârstă are concurenta.

“18 și o zi bună”, a spus Vio, sigur pe el, în timp ce Dan Badea a presupus că are maxim 30 ani.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."Stand-up curat"

“Am vocea atât de subțire încât atunci când țip, mă aud doar balenele”, spune Antonia.

Antonia a spus că mulți oameni râd de vocea ei, iar ea nu se simte tocmai confortabilă cu acest lucru. Vio i-a dat un vot roșu.

Concurenta a povestit că e doctor de meserie și s-a născut în Chișinău. Ea a zis că se simte foarte bătrână încât un văr din Germania a încercat să îi dea kilometrii înapoi.

Costel i-a dat și el un vot roșu concurentei, fiind urmați de Dan Badea și Teo. Când s-a ridicat paravanul, jurații au încercat să o convingă pe Antonina să vorbească cu vocea ei normală, dar ea a refuzat.

Jurizare Antonina Manda la Stand-Up Revolution

Jurații au rămas surprinși când au aflat că ea nu poate să vorbească altfel, acasta e vocea ei și a moștenit-o pe bunica din partea tatălui său.

“Nicio secundă nu m-am gândit că e vocea normală a unui om care așa vorbește. M-am dus într-o chestier prelucrată”, a zis Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce echipă e

Antonina a spus că are 31 ani.

“Ea nu a setat ceva și noi tot așteptam să se lege toate lucrurile între ele. (…) Și n-a fost”, a zis Teo.

Jurații i-au mulțumit pentru participare, dar concurenta nu a trecut în etapa următoare.

“Antonina este un om aparte, care are un farmec în mod sigur, dar care nu are vreo legătură cu stand-upul. Nu trebuie să ne prefacem că ea a făcut stand-up”, a spus Teo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Matthew Murtha, americanul cu simțul umorului: "Îmi părăsesc nevasta ... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Mădălin Cîrje le-a dat palpitații juraților cu glume savuroase: “Oprește-t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x