Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Mădălin Cîrje le-a dat palpitații juraților cu glume savuroase: “Oprește-te!"

Mădălin Cîrje vrea să simtă că are o chimie cu publicul și speră să stârnească multe hohote de râs în această seară.

madalin cirje la stand-up revolution Galerie
Mădălin Cîrje vrea să simtă că are o chimie cu publicul și speră să stârnească multe hohote de râs în această seară. | Antena 1

Mădălin Cîrje a venit la Stand-Up Revolution să își pună la încercare talentul de comediant. El a spus că va reuși să scape de emoții și să se relaxeze după ce o să audă că lumea râde la glumele lui.

Mădălin a urcat pe scenă și le-a zis celor din public că va începe numărul de stand-up cu 3 glume scurte.

“Știți care e diferența dintre un polițist la circulație și sucul de rodii? Măcar sucul de rodii ajută la circulație”, spune concurentul.

Mădălin Cîrje a luat scena cu asalt cu autoironia sa

Dan Badea i-a dat un vot verde și le-a zis celorlalți jurați că știe cine e concurentul.

“De 13 ani trăiesc la negru. Nu știu ce s-a întâmplat. M-a uitat Dumnezeu pe Pământ”, a zis concurentul după ce a povestit că a avut o operație la inimă și medicii îi spuneau că va muri în adolescență.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."Stand-up curat"

Vio i-a dat și el un vot verde și apoi l-a urmat Teo.

Teo știa despre Mădălin că el colaborează de mai mulți ani cu un club de stand-up din București.

“Dacă mi-e milă de ceva, mi-e milă de bunică-mea. Ea a murit când aveam 10 ani și știa că eu o să mor la 12 ani. Cred că săraca mă așteaptă cu oalele pe foc”, spune Mădălin, stârnind hohote de râs.

Costel i-a dat și el un vot verde.

“Eu nu în ultimii 2 ani nu mi-am cumpărat haine, se uitau doar la tipuri de lemn”, a povestit concurentul Stand-Up Revolution.

“Eu nu pot să fac fapte bune, dar nici fapte rele că mă vede Dumnezeu. Eu trebuie să îmi trăiesc viața într-un echilibru”, a mai adăugat Mădălin, care susține că trebuie să se ascundă de Dumnezeu ca să se asigure că nu îl ia.

Concurentul le-a dezvăluit un secret celor prezenți în sală.

“Casele de la supermarket-uri unde plătiți singuri, sunt puse acolo doar ca să își caute angajați”, a mai zsi Mădălin.

Jurizare Mădălin Cîrje la Stand-Up Revolution

Jurații s-au distrat în timpul numărului de stand-up al lui Mădălin. El a fost atât de bun, încât jurații încerau să îl oprească pentru că îi făcea să râdă încontinuu.

“Oprește-te, Mădălin! Lasă-i!”, a zis Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Romina Cocca, secret de familie neașteptat despre altă concurentă. În ce echipă e

“Ai fost foarte bun! Mă bucur”, i-a zis Vio concurentului.

“Mie îmi place la nebunie energie ta, Mădălin. Fiecare show poate să fie ultimul, deci..”, spune Teo.

“Indiferent la cine ajungi în echipă, tu o să crești un comedian foarte bun”, i-a zis Costel.

După votul publicului, Mădălin Cîrje a ajuns în echipa lui Teo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Bogdan Duță, concurentul cu glume despre rate.De ce "farsă" a av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x