Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Luiza Ioana Ghiță, povești despre familie și iubit. “O vreau pe Ioana la mine"

Luiza Ghiță a venit din Brașov și le-a povestit prezentatorilor Șerban și Ilona că ea face deja parte din industria de stand-up și a mai făcut până acum câteva show-uri.

luiza ghita la stand up revolution Galerie
Luiza Ghiță a venit din Brașov și le-a povestit prezentatorilor Șerban și Ilona că ea face deja parte din industria de stand-up și a mai făcut până acum câteva show-uri. | Antena 1

“În afară de stand-up, sunt om de radio. Lucrez la radio la Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, a povestit Luiza.

Concurenta Stand-Up Revolution a spus că îi place foarte mult locul ei de muncă, deși se trezește mereu la 5 dimineața și se culcă seara foarte devreme.

Luiza Ghiță a intrat în scenă, lăsând deoparte emoțiile și a început numărul de stand-up. Ea a spus că s-a despărțit de curând de iubitul ei cu care a avut o relație de 6 ani.

Luiza Ioana Ghiță, povești cu și despre familie

Ea a povestit că motivul despărțirii a fost faptul că iubitul ei a prins-o că fuma droguri cu părinții ei.

Citește și: Fraţi gemeni cu voci identice au uimit juriul Stand-up Revolution: „Ne uitam și nu ne venea să credem”

“Tata scoate din pachetul de țigări un joint imens, foarte bine făcut”, povestește Luiza.

Tatăl ei i-a spus că prima oară când fumează droguri vrea să fie cu fiica lui.

“S-a dus tata a încuiat poarta, a încuiat ușa de la intrare, am intrat în sufragerie, a proptit un scaun de ușa de la sufrageria. A închis geamul și a tras perdelele. Eu m-am panicat”, a zis Luiza.

Teo, Vio și Costel i-au dat Luizei 3 voturi verzi și s-a ridicat ecranul.

“Trage din el cu o încredere de om care a fumat Carpați 30 ani”, a mai zis Luiza.

Pentru că tatăl ei nu îi mai pasa țigara, Luiza a observat o schimbare.

“Și la un moment dat tata dispare și în locul ei apare Snoop Dogg”, a completat concurenta Stand-Up Revolution.

La un moment dat, mama Luizei a intrat peste ei în sufragerie și i-a prins fumând.

“Ea e educatoarea de la grădiniță”, a povestit Luiza și a zis că a încercat împreună cu tatăl ei să o convingă pe mama ei să fumeze cu ei.

După ce a reușit să o convingă și pe mama ei, Luiza s-a trezit la ușă cu viitorul ei fost iubit de care ea, de regulp, se ascundea că fumează.

“Și a început să zbiere la mine că nu sunt responsabilă, că nu sunt făcută să fiu mamă deși nu m-am oferit”, a mai spus Luiza.

“Mă simțeam de parcă m-a prins tata când fumam droguri, deși eu fumam droguri cu tata. Nu înțelegeam nimic”, a completat concurenta.

Jurizare Luiza Ghiță la Stand-Up Revolution

“Noi ne cunoaștem. Iar am dat primul verde. Nu știu dacă s-a văzut. (…) O bucată foarte bună de stand-up”, a zis Vio.

Citește și: Juraţii Stand-up Revolution, strategii de eliminare de la masa juriului „Aș începe cu Costel pentru că e plăcut şi amuzant!”

“Ioana, am mai auzit numărul ăsta când am mai fost pe la open mic-uri și ai mai fost în deschidere, dar acum la cum l-ai făcut astăzi, a fost flawless. (…) Te vreau la mine în echipă”, a zis Costel.

“O vreau pe Ioana la mine în echipă. (…) Cu Ioana mă cunosc. Pot să o ajut, nu e mult de lucru la ea”, a zis și Teo.

“Ioane, bravo! Știu că o să o trimiteți pe Ioana tot la Costel, dar puteți să mai dați și la stânga lui”, a spus Dan Badea.

Luiza Ioana Ghiță a ajuns în echipa lui Teo, după votul publicului.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Gabriel Florea, stand-up în versuri. “A fost simpatic așa domnul cu poezia c... Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Victor Vizitiu, concurentul cu glume despre pisici. “E un pic de Peaky Blind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x