Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Victor Vizitiu, concurentul cu glume despre pisici. “E un pic de Peaky Blinders”

Concurentul din această seară are o pasiune pentru glume bune și modă, fiind pregătit să le demonstreze juraților ce poate.

victor vizitiu la stand up revolution Galerie
Concurentul din această seară are o pasiune pentru glume bune și modă, fiind pregătit să le demonstreze juraților ce poate. | Antena 1

“Eu sunt pasionat de moda care a fost cu vreo sută de ani în urmă”, a povestit concurentul Stand-Up Revolution.

El a spus că îi place să arate mereu elegant. Concurentul a povestit că lucrează în sfera de logistică și faptul că stă mai bine de 8 ore în fața calculatorului nu îi face plăcere. Concurentul visează la un viitor strălucit în lumea stand-up.

Victor Vizitiu, glume despre pisici

Victor Vizitiu și-a început numărul de stand-up vorbind despre anatomia omului.

“Eu nu pot să înțeleg un moment. Momentul în care organismal a decis că bărbatul nu mai are nevoie de păr în cap. Noi facem parte din aceeași specie biologică ca și femeile și ele au nevoie de păr în cap. (…) Eu nu înțeleg de ce natura a decis că doar la oameni masculii să aibă chelie”, spune Victor.

Citește și: Fraţi gemeni cu voci identice au uimit juriul Stand-up Revolution: „Ne uitam și nu ne venea să credem”

Victor a povestit că are și o pisică și pare că aceasta se miră mereu de faptul că stăpânul ei face baie și nu se teme de apă. Concurentul a povestit că soția lui a decis să își ia pisică.

Teo și Costel i-au dat două voturi roșii concurentului Stand-Up Revolution.

“Ele lasă păr, dar chelesc eu”, a povestit Victor, continuându-și numărul.

Victor a povestit despre cum se împerehează pisicile și faptul că monta la o pisică de rasă costă sute de euro. Aceasta a fost gluma care i-a convins pe doi dintre jurați.

Vio și Dan Badea i-au dat două voturi verzi lui Victor Vizitiu.

Jurizare Victor Vizitiu la Stand-Up Revolution

Jurații au fost curioși să afle mai multe despre look-ul lui Victor, iar concurentul le-a zis că e pasionat de moda anilor trecuți.

Citește și: Juraţii Stand-up Revolution, strategii de eliminare de la masa juriului „Aș începe cu Costel pentru că e plăcut şi amuzant!”

“E un pic de Peaky Blinders altoit cu Caragiale un pic. E Peaky Blinder via Ploiești”, a zis Teo.

Teo i-a zis că i-a dat vot negativ pentru că nu îl vrea în echipa lui, dar cu siguranță numărul nu a fost rău.

“Eu ți-am dat un vot de încredere și cred că aș putea lucra cu tine. Mi-a plăcut gluma aia cu caz real și cred că ai avea ceva potențial”, a zis Vio.

Costel a decis să își schimbe votul roșu în vot verde pentru ca Victor să intre la votul publicului.

“Eu am foarte mare încredere în Vio că poate să te schimbe”, spune Costel.

În urma votului publicului, Victor Vizitiu a ajuns în echipa lui Costel, iar Vio s-a supărat din nou.

“Sincer nu mă așteptam să ajungă din nou la mine”, a spus Costel.

“A fost o lecție de la Dumnezeu”, a zis Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Luiza Ioana Ghiță, povești despre familie și iubit. “O vreau pe Ioana la min... Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. George și Cosmin Tălpău, gemenii care i-au surprins pe jurați. “Ce-i asta, f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x