Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Cosmin Natanticu, invitatul special cu povești despre câinele său: “Liliac umblător”

Cosmin Natanticu, celebrul comedian, a venit în această seară pe scena Stand-Up Revolution în calitate de invitat special.

cosmin natanticu la stand up revolution Galerie
Cosmin Natanticu, celebrul comedian, a venit în această seară pe scena Stand-Up Revolution în calitate de invitat special. | Antena 1

Cosmin Natanticu a venit pregătit să zguduie scena cu o serie de glume. Comediantul a spus că a găsit pe scenă punctul C și mai are până la punctul G.

După ce s-a acomodat cu scena, jurații și publicul, Cosmin a spus că de 7 ani se află într-o continuă suferință. El are un câine și spune că e dificil să îl țină în apartament.

“Nu că mi-a zis ea că ne luăm un cățel mic-mic-mic, nici nu-l vezi”, a povestit Cosmin despre discuția pe care a avut-o cu soția lui.

Cosmin Natanticu a povestit despre câinele lui, Tyson

Pentru că nu înțelegea la ce rasă de câine se referă, comediantul a sfătuit-o pe soția lui să își cumpere mai bine o lesă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că nu e corect"

“O pui acolo în cuier și când mai ai chef, doar când ai chef, gândește-te, iei lesa ai ate plimbi cu ea pe afară ”, a povestit Cosmin.

El a zis că, de fapt, Eliza, soția lui, își dorea un câine de talie mică, precum Chihuahua.

“Zici că e un liliac umblător”, spune Cosmin.

El a povestit de la cine a luat câinele și cum arăta doamna care le-a adus cățelul și cât de tare s-a bucurat soția lui când l-a luat în brațe. Ea a simțit că acel câine a ales-o pe ea să îi fie stăpână.

“Nu știu cum să vă explic mai plastic, dar cred că îi aplaudau ovarele”, a zis Cosmin.

Când au urcat cu câinele în casă, Cosmin a observat că are un defect. Câinele era balonat și soția lui s-a chinuit cu el să îl facă să scape de constipație.

“Când a făcut cachi, săracu a făut și un vierme așa”, a mai povestit comediantul.

“Doamna sora lui Connect-R mi-a dat pet la pet în 800 lei”, a mai adăugat Cosmin.

El și soția lui l-au dus pe cățel la veterinar și au aflat că acel carnet de sănătate era fals.

“E plin de paraziți în burtă și de BUG Mafia la gură”, i-ar fi zis veterinarul după ce l-a consultat pe câine.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Micky Costache a ridicat gradele în termometre. Reacția juraților: "Pauză! Medic!"

Atunci când au scos pentru prima dată câinele din casă, s-au întâlnit pe scară cu o altă vecină care avea tot Chihuahua.

“Al nostru e Chihuahua lup”, i-a zis vecinei.

Cosmin a povestit și un incident cu Tyson, câinele său, și un câine vagabond din Vama Veche, iar comediantul spune că patrupedul lui a împrumutat din comportamentul său.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Distracție cu de toate la Stand-Up Revolution: un concurent din Mexic îl învață reggaeton pe juratul Dan Badea... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, concurentul din Mexic care l-a făcut pe Dan Badea să danseze ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x