Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, concurentul din Mexic care l-a făcut pe Dan Badea să danseze de bucurie

Hector Ayala a venit la Stand-up Revolution și a făcut show. După un început timid, platoul s-a umplut rapid de energia lui debordantă și ce s-a întâmplat până la final, i-a făcut pe toți să se ridice de pe scaune.

Hector Ayala la stand-up revolution Galerie
Hector Ayala a umplut platoul Stand-Up Revolution cu energia lui debordantă și i-a îndeplinit o dorință veche lui Dan Badea. | Antena 1

Hector Ayala a venit tocmai din Mexic pentru audițiile Stand-Up Revolution și a făcut show încă din culise. El a topit-o pe Ilona când i-a cerut să facă o poză cu ea și deja și-a câștigat primul fan în România.

În vârstă de 31 de ani, concurentul a promis că dacă trece în etapa următoare va pregăti un număr bazat pe telenovele, având în vedere succesul pe care le-au avut la noi în țară.

„Toți avem nume foarte dramatice. Hector Ayala Redondo! Nu știu dacă sunt tipul cel bun din sau cel rău din televovele. Fiind din Mexic, cred că sunt cel rău”.

Hector Ayala a intrat pe sub pielea juraților cu glumele despre înălțimea lui

El a dezvăluit că de patru ani locuiește în Europa și astfel, a învățat o mulțime de lucruri. Concurentul spune că a știut dintotdeauna că e scund, dar când a ajuns în Amsterdam, unde sunt cei mai întalți oameni din lume, a avut un șoc.

„Am fost la muzeu în prima zi și am văzut un grup de copii de 11 ani, împreuă cu profesorii lor. Și m-am gândit: „Dacă m-aș fi bărbierit azi, aș fi putut intra gratis””.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Florin Baicu a venit îmbrăcat ca Michael Jackson:"Am avut un moment de atac cerebral"

Cu două voturi verzi și două roșii, jurații au ridicat paravanul pentru a-l vedea mai bine pe concurent. Hector Ayala a continuat și a stârnit hohote de râs cu glumele lui despre problemele oamenilor scunzi.

„Nu știți cât de mult îți pierzi demnitatea când stai pe toaletă și își atârnă picioarele”.

El a mai mărturisit că nu e deloc ușor să fii un mexican în Europa, dar are și un plan de rezervă. S-a tuns ca Daddy Yankee și se apucă de cântat reggaeton.

„Tot ce ai nevoie este un beat și un tip care strigă într-un mod agresiv lista de cumpărături de la supermarket”, a mai spus el în timp ce dansa și cânta.

Jurizare Hector Ayala la Stand-Up Revolution

Costel a spus că i-a plăcut foarte mult numărul, în timp ce lui Vio i s-a părut obositor, pentru că Hector Ayala are prea multă energie.

„Ar trebui să încerci să mergi la un concurs în Turcia pentru că ei au wc-uri turcești, iar picioarele nu o să îți mai atârne”, l-a sfătuit Costel.

Dan Badea a spus că este în asentimentul lui și că știe exact cum se simte și a dezvăluit că atunci când merge la fast-food, folosește toatele pentru copii. „Și tot e mult prea înalt pentru mine”, a mai adăugat el. Și Costel a făcut, de asemenea, câteva mărturisiri din intimiate.

Deși la început, Teo a fost sceptic și nu prea i-a plăcut numărul concurentului, până la final l-a cucerit și pe el și astfel și-a schimbat votul inițial.

Exact așa cum și-a dorit, Hector Ayala a ajuns în echipa lui Dan Badea, spre bucuria juratului care a dansat alături de el pe scenă.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. John Allis, cel mai mare regret al lui Teo. Ce s-a întâmplat pe scenă

Dansul de fericire al lui Dan Badea a continuat și după ce concurentul a părăsit scena. El i-a ridicat de pe scaune și pe cei din public, și i-a pus în mișcare și pe prezentatori.

„Dan e latin. Lui Dan îi place viața. Îi place să danseze, îi plac femeile. Sunt sigur că îi plac femeile. Îi place să fie înconjurat de oameni, să cânte. Ăsta e un om mișto”, a dezvăluit Costel despre colegul lui de la pupitru.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Cosmin Natanticu, invitatul special cu povești despre câinele său: “Liliac ... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Ariana Grigore, eleva de 14 ani care a făcut furori. “Ai umor nativ, se ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x