Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Mahmoud Chaher, sirianul cu glume despre viața în România.„Am dat-o din râs în plâns”

Mahmoud Chaher a venit din Siria în România în urmă cu câțiva ani și pare că s-a intergrat foarte bine în peisajul autohton. Ce asemănări, dar și diferențe a găsit între cele două țări.

Mahmud Shaher la stand-up revolution Galerie
Mahmud Shaher a venit din Siria în România în urmă cu câțiva ani și pare că s-a intergrat foarte bine în peisajul autohton. | Antena 1

Mahmoud Chaher a intrat în forță, pe scena de la Stand-Up Revolution, pe acordurile unei piese tradițional românești și a început direct să se prezinte. Jurații și-au dat seama imediat că nu este român, dar nici nu se așteptau la ce a urmat.

„Pot fi din Franța, singurul loc unde se mănâncă mai puțin și mai scump decât în România. Sau din Olanda – Veneția Nordului, sau pot fi chiar din Siria, Ferentariul de la Mediteraneeană”.

Mahmoud Chaher a venit ca refugiat din Siria, dar s-a adaptat foarte repede vieții din România

La început, jurații au fost puși în dificulatate de glumele și de accentul său și încercau să își dea seama de unde vine, de fapt, concurentul.

Originar din Siria, Mahmoud Chaher a făcut glume despre traiul în România și pare că s-a integrat foarte bine și a învățat tradițiile românești.

„În curând o să obțin cetățenia română. Și consider că o merit. Am învățat să dau cu bormașina, mai ales duminică la ora 8 dimineață”.

El a dezvăluit și motivele pentru care a ales să se mute din Siria în România.

„M-am gândit la un loc unde m-aș simți în siguranță. România! Foarte puține bombe și toate la Capatos în emisiune”.

„Știam puțină română înainte să vin. Foarte puțină. D-aia îmi plăcea să mă uit la toate speech-urile Voricăi Dăncilă, pentru că îmi dădea senzația că știu română perfect”.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Hannah Becker a făcut senzație pe scenă. “Eu am greșit. M-am pripit”

Cu două voturi verzi și două roșii, jurații au decis să ridice paravanul pentru a-l vedea pe cel de pe scenă.

„N-ați observat că teroriștii nu vin niciodată în România? De fiecare dată când vine unu, are impresia că a fost colegul lui mai devreme”

Mahmoud Chaher a mai spus că acum se gândește să călătorească în Vestul Europei, dar nu știe de unde să le spună că este. Dacă le-ar spune că este din Siria, își duc mâna la inimă, dacă le spune că e din România, la buzunar.

El a încheiat momentul cu o lecție de viață, i-a îndemnat pe români să fie mâdri și i-a emoționat până la lacrimi pe jurați.

Jurizare Mahmoud Chaher la Stand-Up Revolution

„Am dat-o din râs în plâns și dacă cineva reușește să-ți facă asta este extraordinar”, a spus Costel. „Asta ne palce la stand-up, să luăm prezentul din jurul nostru și să-l trasnformăm în glume, indiferent care este subiectul. Sunt impresionat”, a mai adăugat juratul.

„Extraordinar de mult mi-a plăcut și mă bucur că, în sfârșit, vedem valul acela de refugiați care urma să ne invadeze țara și arată destul de bine”.

Cu patru voturi verzi Mahmoud Chaher a ajuns în echipa lui Teo, exact așa cum și-a dorit.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Victor Băra, concurentul care a cerut în echipa juratului pe care nu îl cunoștea

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022.Alexandru Dan, concurentul cu multe talente, a încercat să impresioneze cu g... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Stuart Kennedy, scoțianul cu trac de scenă care a făcut ravagii: „Nenorocit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x