Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Mahmud vs Stuart Kennedy. "Nu ești caz social, ești caz special""

Battle-urile care au dus concurenții mai aproape de finala Stand-Up Revolution au fost de-a dreptul incendiare. Glumele, nu doar că au fost inteligente și memorabile, dar au lăsat juriul cu acel binecunoscut "A-ha! moment".

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Mahmud vs Stuart Kennedy. "Nu ești caz social, ești caz special"" Galerie
Duelul între Mahmud și Stuart Kennedy a fost unul dificil | Antena 1

Cel de-al treilea battle a fost dat între scoțianul Stuart Kennedy și sirianul Mahmud. Ambii concurenți au impresionat prin replicile lor inteligente și profunde, iar juriul nu a avut altceva decât cuvinte de laudă la adresa lor.

De altfel, și decizia finală a fost una foarte grea pentru jurați.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Mahmud, despre un adevăr dureros al zilelor noastre: "Fac parte dintr-o categorie limitată, anume, vorbesc corect limba română"

Glumele lui Mahmud au reflectat, într-un mod politicos, căci așa e la arabi, politețea e importantă, realtatea românească.

Inteligent și finuț, sirianul a stârnit apaluzele publicului și ale juriului, aproape după fiecare glumă. Tânărul stă foarte bine și la capitolul autoironie.

Nu a făcut altceva decât să binedispună publicul, să atragă respectul juraților și să fie el. Și acest lucru i-a adus câștigul în duelul cu adversarul său, care s-a simțit intimidat, după cum a recunoscut el insuși, în culise.

Așadar, ditre Mahmud și Stuart Kenedy, mai departe merge Mahmud.

Citește și:Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, Teo provoacă la duel perechi surprinzătoare de concurenți din echipa sa

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Jurizare battle Mahmud vs. Stuart Kennedy

E dificil să fii în locul juraților când îți vin doi concurenți de o inteligență și un dinamism aparte. Stuart Kennedy, acel weirdo care el însuăi este un personaj special și plin de replici smart și Mahmud, sirianul care este de cinci ani în România, face pentru prima oară la stand up și pare că e din filmul acela de-o viață.

Decizia a fost grea pentru jurați. L-au ales, în cele din urmă pe Mahmud, mai ales pentru profunzimea lucrurilor expuse din experianța lui în țara noastră. Adevărul, dar și corectitudinea exprimării i-a lăsat pe jurați cu un singur gând băiatul acesta, alături de Mădălin Cârje, chiar merită să fie pe scena finală.

Citește și:Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Robert Bulimej vs. Fares, duelul care a stârnit controverse. „E despre show!”

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Gabi Toader vs. Bogdan Duță. Mâncare vs manele, cine câștigă... Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Ioana Luiza vs Olga Camacho. "Bogdan, vrei să fii soția mea?&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x