Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Costel, număr de stand-up despre bolile copilăriei. Glumele care au stârnit râsul

În cea de-a doua ediție din sezonul 1, Stand-Up Revolution, Costel, juratul emisiunii, a fost și invitatul special. El i-a amuzat pe cei din public cu cele mai noi glume ale lui.

costel la stand up revolution Galerie
În cea de-a doua ediție din sezonul 1, Stand-Up Revolution, Costel, juratul emisiunii, a fost și invitatul special. El i-a amuzat pe cei din public cu cele mai noi glume ale lui. | Antena 1

Costel, juratul Stand-Up Revolution a urcat pe scenă pentru a face stand-up, stârnind hohote de râs. El a povestit că în urmă cu puțin timp băieții lui au făcut vărsat de vânt, iar el a luat boala de la ei. Deși el știa de la mama lui că avusese toate bolile copilăriei, se pare că tot s-a îmbolnăvit.

“Am și ars-o arogant cu boala lor. Dacă nu i-am luat și m-am frecat cu bubițele lor pe mine”, spune Costel.

Costel, numărul de stand-up care stârnint hohote de râs

Atunci când l-a văzut acoperit cu bube, soția lui i-a spus că a făcut și el vărsat de vânt, dar comediantul refuza să creadă acest lucru, spunând că are toxi-infecție alimentară.

“Am venit bput aseară. Am mâncat zacusca cu tot cu mucegai. (…) Am mâncat fluturele aseară. Simțeam nevoia de fluturi în stomac. Înțelegi unde bat?”, i-a zis Costel soției atunci când l-a confruntat.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Robert Bulimej, concurentul care își caută iubită. “Când urc cu liftul trebuie să...”

Costel a sunat-o pe mama lui și a aflat că nu a avut vărsat de vânt, iar el era dezamăgit pentru că a crezut că mama lui știa totul despre el.

Comediantul a povestit că bubițele lui de la vărsat de vânt îl mâncau foarte tare și îl usturau.

“Să mă frec de aer, să mă frec și să mă scarpin de aer”, a zis Costel.

El zicea că se scărpina la un metro de bubițe doar ca să nu lase urme pe piele.

“Mă gândeam că gestul contează”, spune Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Eduard Rădoiu, concurentul cu glume despre iubita lui. “Lecții de viață, nu stand-up”

Comediantul a zis că a trebuit să doarmă pe spate și I se pare că nu e o poziție normală de somn. El a făcut comparația cu un mort într-un coșgiug, știind că poziția de stat pe spate în pat e pentru oamenii care au griji sau cărora deja nu le mai bate inima.

Costel a vorbit și despre partea plăcută a alarmei de dimineață, atunci când alarma sună pentru partener și nu pentru tine.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Primul concurent care a iscat discuții între jurații Stand-up Revolution. “Propun să stea câte o zi la fiecare echipă!”... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Olga Camacho, concurenta cu glume despre delfini. “Lăsați delfinii să vină ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x