Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Wu Jia Qi, chinezoaica din Pantelimon a venit cu auto-ironia la purtător

Wu Jia Qi are 22 ani, este cetățean român și vine din China. Concurenta a povestit că e pregătită să î idea pe spate pe jurați cu glumele ei.

Wu Jia Qi la stand up revolution Galerie
Wu Jia Qi are 22 ani, este cetățean român și vine din China. Concurenta a povestit că e pregătită să î idea pe spate pe jurați cu glumele ei. | Antena 1

Wu Jia Qi a spus că dintre cei 4 jurați, doar pe Dan Badea îl știe pentru că l-a văzut într-un film. Ea și-ar dori să ajungă în echipa lui Dan Badea.

Atunci când a intrat în scenă, după voce, Dan Badea a crezut că e Ana Maria Calița, cea care a fost și la iUmor.

Wu Jia Qi, concurenta cu glume despre China și rasism

Concurenta Stand-Up Revolution a spus că România a devenit o țară cosmopolită și că mulți arabi și chinezi s-au născut aici. Ea a povestit cum a fost când părinții i-au zis să plece pentru prima oară în China, țară pe care ei o numeau cel mai frumos loc de pe pământ.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Luiza Ioana Ghiță, povești despre familie și iubit. “O vreau pe Ioana la mine"

“Nu se face cine știe ce matematică sau geografie, dar la 7 ani făceam un transistor dintr-o sticlă de plastic, iar cu mâna dreaptă coseam 2 perechi de blugi pentru export în Prelungirea Ghencea”, spune Wu Jia Qi.

În China, concurenta Stand-Up Revolution a spus că niciun copil nu crede în Moș Crăciun și au chiar și un motiv bine întemeiat.

“Pentru că până la urmă ei fac jucăriile”, a mai povestit concurenta.

De asemenea, oamenii din China nu sunt așa afectuoși precum românii.

“Când încercam să îi îmbrățișez se zbăteau și mă simțeam ca un cetățean obișnuit din Vaslui”, a zis concurenta Stand-Up Revolution.

“E o chinezoaică din Berceni”,a zis Dan Badea, încercând să descifreze cine e în spatele panoului.

“Oamenii de acolo nu urlă când văd un șoarece în casă. Pregătesc tigaia”, spune Wu Jia Qi.

Costel i-a dat un vot verde, iar Vio, Teo și Dan i-au dat voturi roșii.

Wujia Qi a povestit că ea a revenit în România în clasa a 6-a, iar colegii ei râdeau de ea la școală. Ea a mai vorbit și despre rasism.

Jurizare Wu Jia Qi la Stand-Up Revolution

“De ce nu le-ai dat la început pe astea?”, spune Vio.

Dan Badea și-a schimbat votul în unul verde.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Gabriel Florea, stand-up în versuri. “A fost simpatic așa domnul cu poezia cu prostii”

După ce au aflat cum o cheamă, Wu Jia Qi le-a spus că numele ei înseamnă “deloc deșteaptă și frumoasă”.

Vio i-a spus că lui I s-a părut că a recitat majoritatea numărului.

“Eu vreau să te văd că faci stand-up, dar nu îmi schimb votul”, a zis Teo.

“A fost veselă, a fost auto-ironică”, spune Dan Badea, care doar ce aflase că ea este fana lui.

Vio și-a schimbat votul ca să reușească să aibă Wu Jia Qi o șansă să ajungă în echipa lui Dan Badea.

După votul publicului, Wu Jia Qi a ajuns în echipa lui Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Olga Camacho, concurenta cu glume despre delfini. “Lăsați delfinii să vină ... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. George Țintă, one-linere-le care au atras atenția juraților. În ce echipă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x