Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022.Andreas Fajngold, concurentul din Argentina cu glume despre rasism. În ce echipă merge

Andreas Fajngold vine tocmai din Argentina special pentru emisiunea Stand-Up Revolution unde speră să îi impresioneze pe toți cu glumele sale.

andreas finegold la stand up revolution Galerie
Andreas Finegold vine tocmai din Argentina special pentru emisiunea Stand-Up Revolution unde speră să îi impresioneze pe toți cu glumele sale. | Antena 1

Andreas Fajngold a venit pentru prima dată în România și e pregătit să ia cu asalt scena Stand-Up Revolution și să îi surprindă plăcut pe cei 4 comedianți.

Singura amintire pe care o are legată de România este din 1994, când echipa națională de fotbal a României a înfrânt echipa de fotbal din Argentina la campionat.

Andreas Fajngold, concurentul care pare că are rude în toată lumea

Andreas a intrat în scenă și a încercat să uite de emoții pentru a se concentra pe numărul lui de stand-up.

Încă de la prima glumă, concurentul Stand-Up Revolution i-a făcut pe jurați să râdă cu poftă. El a spus că nu arată deloc a Argentinian și toată lumea îi spune că arată a scoțian. Tocmai de aceea, el crede că e victima rasismului.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Robert Bulimej, concurentul care își caută iubită. “Când urc cu liftul trebuie să...”

Andreas i-a atras atenția lui Teo cu o glumă de-a sa despre implanturi dentare care a stârnit hohote de râs. Costel i-a dat și el un vot verde pentru că a spus că e foarte curios să vadă cine e.

Concurentul a povestit că are un singur rinichi și că acum câțiva ani a avut o operație dificilă în zona genitală.

Dan Badea i-a dat și el un vot verde.

“Ăsta e un exemplu perfect de un număr al unui om care face sens când îl vezi”, a zis Dan Badea.

Andreas a spus că are o piesă preferată și aceasta e Hotel California. De fiecare dată când o ascultă, el a zis că simte că se teleportează într-un hotel din California. Deși e din Argentina, el a zis că acum a ales să locuiască în Barcelona. Andres zice că a ales Barcelona pentru că întâlnise o femeie de acolo și s-a îndrăgostit.

Concurentul a stârnit hohote de râs.

Jurizare Andreas Fajngold la Stand-Up Revolution

Jurații au râs cu poftă la glumele concurentului și s-au bucurat foarte mult să aibă în față un concurent așa talentat. Ei au aflat că Andreas face stand-up de 8 ani.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Eduard Rădoiu, concurentul cu glume despre iubita lui. “Lecții de viață, nu stand-up”

“Foarte mișto personajul. Mie mi-a plăcut personajul, făcut brici”, a zis Costel.

“Îl vreau neapărat în echipa mea și nu cred că e unu aici care nu îl vrea”, a spus Teo.

“Deja am început să muncesc în mintea mea cu tine pentru viitor”, a zis Dan Badea, încercând să convingă publicul.

După votul publicul, Andreas a ajuns în echipa lui Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Andrei Ken,concurentul care a suprins cu încrederea de sine. Ce sfat i-au d... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Andreea Trocaru, concurenta cu auto-ironia la purtător, i-a surprins pe jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x