Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Pepe și Dorian Popa în culise Galerie
Pepe a fost primul concurent luat la întrebări de către artist, chiar la cabina de machiaj

Dorian Popa vine cu cele mai frumoase momenete și surprize din culisele ediției 10 "Te Cunosc de Undeva!". În Gala Muzicii Latino, gazda emisiunii "Te cunosc de undeva! After Party" este mai pregătit ca niciodată să arate cele mai ascunde secrete ale concurenților și să aducă zâmbete pe fața publicului.

Cântărețul oferă publicului un episod exclusiv online pe a1.ro în fiecare săptămână, iar de data aceasta vine cu episodul 10 „Te cunosc de undeva! After party”.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 9. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Pepe a fost primul concurent luat la întrebări de către artist, chiar la cabina de machiaj, unde i-a povestit despre numărul său spectaculos. Glumițele savuroase și replicile picante nu au lipsit din peisaj nici de această dată, însă Romică Țociu și Pepe s-au aflat în centru atenției.

"Am fost prieten cu taică-tu", i-a spus Romică artistului, vizibil amuzat.

Pepe, momentul savuros care l-a făcut să intre de două ori pe scenă

Pepe s-a numărăat printre cele mai spectaculoase surprize ale ediției 10 din sezonul 16 "Te cunosc de undeva!". Artistul a impresionat cu transformarea sa în Marina Voica, însă a întâmpinat și momentele dificile, care nu s-au văzut în cadrul show-ului.

Dorian Popa nu a lăsat lucrurile așa și i-a amintit concurentului în culise despre momentul savuros care l-a făcut să intre de două ori pe scenă.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

"Doamna Marina, am văzut că ați performat de două ori în această seară", a spus gazda emisiunii „Te cunosc de undeva! After party”, iar răspundul lui Pepe nu s-a lăsat foarte mult timp așteptat.

"O dată și jumătate. M-a bușit râsul! Un Latino party este întotdeauna cu zâmbete, voie bună și cu distracție.", i-a mărturisit concurentul, vizibil amuzat de situația în care s-a aflat.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii. Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x