Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise Galerie
Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! | Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a marcat o nouă premieră în istoria celor 16 sezoane ale transforming show-ului. Tema a fost "Nuntă" și s-a lăsat cu petreceri numeroase!

Dorian Popa este mai pregătit ca niciodată să ofere cele mai picante imagini din culisele emisiuni și să prezinte discuțiile concurenților din fiecare Gală.

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! este unul de-a dreptul spectaculos, care ține telespectatorii cu sufletul la gură, însă vine și cu noi surprize, printre care se numără și Dorian Popa, gazda show-ului Te cunosc de undeva! After Party.

Artistul vine în fiecare săptămână cu un nou episod exclusiv online pe a1.ro, iar în această sâmbătă Dorian Popa aduce episodul cu numărul 7, pe care publicul îl aștepta cu cea mai mare nerăbdare.

Dorian Popa a intrat în vorbă cu Raluka deoarece, atunci când s-a uitat pe listele cu interpretări, nu a înțeles cum ar putea Ana Baniciu și Raluca, două persoanje, să intepreteze un singur personaj, pe Beyonce.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 7. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Raluka s-a arătat temătoare nu doar la repetiții de provocarea pe care i-a dat-o Ruleta, ci și în fața lui Dorian Popa, căruia i-a mărturuist că are un moment foarte greu muzical, dublat de dans continuu: "O să fim în oglindă. Îți dai seama ce moment greu avem noi astăzi!? Și vezi că trebuie să facem toată coregrafia aia. Dacă ne iese, o să fie un moment superb", spune Raluka.

Mai mult, tânăra artistă îi mărturisește că seara trecută a avut parte și de o petrecere ca la carte, de unde băutura nu a lipsit, motiv pentru care se simte puțin mahmură: "Recunosc, suntem un pic mahmure. Am avut și noi petrecerea noastră, a burlăcițelor, aseară", spune Raluka.

Marea cântăreață internațională Beyonce le-a dat mari bătăi de cap celor două artiste. Piesa "Single Ladies" este un hit extrem de greu de interpetat, mai ales la calibrul artistei de peste Ocean.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 6. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Liviu Vârciu nu a scăpat de ironiile lui Dorian Popa: "O frunte intelectuală, ca să zic așa", spune Dorian râzând. Acesta i-a observat look-ul haios care l-a îmbătrânit cu vreo 20 de ani pentru persoanjul pe care l-a interpretat.

Liviu și Andrei au mai îmbătrâni pentru a intrepreta piesa "You can leave your hat on", fapt care le-a adus zâmbetul pe buze colegilor de scenă, dar și la After Party-ul lui Dorian Popa.

Echipa de producţie a puns în scenă o nuntă în toată regula, care a parcurs însă toate etapele anterioare şi chiar posterioare acestui eveniment. De la momentul în care s-au cunoscut cei doi, la petrecerile burlacilor şi burlăciţelor şi până la un an după fericitul eveniment, cei opt concurenţi ai transforming show-ului de la Antena 1 i-au invitat pe telespectatori să sărbătorească alături de ei.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 5. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.

Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x