Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 11. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party

Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a marcat o nouă premieră în istoria celor 16 sezoane ale transforming show-ului. Tema a fost "Seară de dans" și s-a lăsat cu petreceri numeroase!

Dorian Popa este mai pregătit ca niciodată să ofere cele mai picante imagini din culisele emisiuni și să prezinte discuțiile concurenților din fiecare Gală.

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! este unul de-a dreptul spectaculos, care ține telespectatorii cu sufletul la gură, însă vine și cu noi surprize, printre care se numără și Dorian Popa, gazda show-ului Te cunosc de undeva! After Party.

Artistul vine în fiecare săptămână cu un nou episod exclusiv online pe a1.ro, iar în această sâmbătă Dorian Popa aduce episodul cu numărul 11, pe care publicul îl aștepta cu cea mai mare nerăbdare.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 8. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa a intrat în vorbă cu Andreea Bălan, care a făcut câteva dezvăluiri despre pregătirile pentru show-urile ei.

„După ce am văzut ce au făcut pe scenă, mă simt atât de mic și de insignifiant încât nu-mi vine să mai încerc. Ai căzut vreodată?”, întreabă Dorian Popa.

"De multe ori. Chiar și recent. M-a scăpat de acolo de sus", spune Andreea Bălan.

Dorian Popa a intrat în vorbă și cu Liviu Vârciu care a povestit despre perioada în care a avut permisul suspendat: „Am plâns până la mașină”. Însă cea mai mare durere a concurentului este că se simte nedreptățit la punctaj. Acesta consideră că nu primește exact cât merită din partea juraților: "Și când am câștigat am fost nedreptățit".

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.

Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri