Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 4. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, care a fost concurent și a trecut și el prin emoțiile super show-ului transformărilor, se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro!

Dorian Popa, în episodul 4 „Te cunosc de undeva! After party” Galerie
Dorian Popa a pregătit episodul cu numărul 4! S-a dat startul unui nou „Te cunosc de undeva! After party”, ce are drept temă „Nostalgia” | Antena 1

Sezonul 16 al îndrăgitului show „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a venit cu o noutate pentru public. De data aceasta, telespectatorii pot savura un episod exclusiv online, pe www.a1.ro, în care sunt prezentate detalii savuroase din culisele emisiunii.

De data aceasta, la terminarea ediției cu numărul 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, Dorian Popa a pregătit episodul cu numărul 4! S-a dat startul unui nou „Te cunosc de undeva! After party”, ce are drept temă „Nostalgia”.

Dorian Popa s-a ținut scai de concurenții din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” și a aflat detalii surprinzătoare

Înarmat cu un microfon și cu zeci de întrebări, Dorian Popa s-a strecut în culise, pentru a afla detalii savuroase cu și despre concurenții sezonului 16 „Te cunosc de undeva”. Prima pe care acesta a abordat-o a fost Emilia Popescu. Actrița a fost încă din primele clipe impresionată de energia debordantă a celebrului vlogger și a glumit cu acesta în cel mai savuros mod posibil.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Imagini din culise! Liviu Vârciu l-a imitat pe Mircea Baniciu și s-a luat de fata acestuia

Nici Radu Ștefan Bănică nu a scăpat de întrebările lui Dorian Popa, care a dorit să afle totul despre rolul pe care trebuie să îl interpreteze tânărul concurent și despre provocările cu care s-a confruntat, la repetiții.

Apoi, Dorian Popa s-a strecurat pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde l-a urmărit pe Cosmin Seleși în timp ce repeta piesa pe care a pregătit-o pentru gala 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Pepe l-a imitat perfect pe Leo Iorga și a făcut un spectacol magic

Practic, gazda „Te Cunosc de Undeva! After Party” s-a ținut scai de concurenți și i-a „bombardat” cu fel și fel de întrebări, una mai savuroasă decât alta. Prin ce „chinuri” au trecut vedetele și ce destăinuiri au făcut, în episodul 4? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii. Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Hai sa (re)vezi aici episodul 3!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x