Căutare Live

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Imagini din culise! Liviu Vârciu l-a imitat pe Mircea Baniciu și s-a luat de fata acestuia

Concurenții din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” petrec foarte multe ore în culise, acolo unde se întâmplă magia transformărilor.

În imaginile surprinse în culisele îndrăgitului show al transformărilor am putut vedea ce se întâmplă la cabina de machiaj

Antena 1

Diminețile încep în forță pentru vedetele care au decis să accepte provocarea sezonului 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. În imaginile surprinse în culisele îndrăgitului show al transformărilor am putut vedea ce se întâmplă la cabina de machiaj.

De data aceasta, ruleta s-a cam ținut de șotii și în gala numită „Nostalgia” i-a dat lui Liviu Vârciu misiunea de-a se transforma în Mircea Baniciu, tatăl Anei Baniciu, care este și ea concurentă în show-ul transformărilor.

Liviu Vârciul l-a imitat pe Mircea Baniciu și în culisele „Te cunosc de undeva” și a luat-o la rost pe Ana Baniciu, fiica artistului

Așa cum era de așteptat, concurentul a profitat din plin de ocazie și a făcut show.

„Sunt tata lui Baniciu. Îmi pare rău că a început să cânte piese din astea fata mea”, a glumit Liviu Vârciu, începând să își ia tot mai mult în serios rolul pe care îl are de interpretat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu

„Lui Liviu și Andrei trebuie să le dau niște sfaturi, pe care nu mi le-au cerut, dar le dau eu”, a glumit Ana Baniciu.

„Mai bine ne-ar da puncte (...). Păir da, dar îl facem pe taică-su, ne chinuim să fim taică-su! Cât de cât, să fim acolo. Liviu e disperat”, a mărturisit Andrei Ștefănescu, în timp ce se pregătea să își ia „în primire” pletele specifice lui Florin Pittiș.

„Nu e foarte greu s-o imiți pe Stela Popescu, însă mi se pare foarte greu dozajul. E fabuloasă”, a dezvăluit Emilia Popescu despre personajul pe care a trebuit să îl imite în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva” ca să descoperi și alte detalii din culise!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Pepe l-a imitat perfect pe Leo Iorga și a făcut un spectacol magic... Adriana Trandafir și Romică Ţociu sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva” din 27 februarie 2021...
Ultimele știri
x