Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 7. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei Galerie
Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! este unul de-a dreptul spectaculos, care ține telespectatorii cu sufletul la gură, însă vine și cu noi surprize, printre care se numără și Dorian Popa, gazda show-ului Te cunosc de undeva! After Party. Acesta este mai pregătit ca niciodată să ofere cele mai picante imagini din culisele emisiuni și să prezinte discuțiile concurenților din fiecare Gală.

Artistul vine în fiecare săptămână cu un nou episod exclusiv online pe a1.ro, iar în această sâmbătă Dorian Popa aduce episodul cu numărul 7, pe care publicul îl aștepta cu cea mai mare nerăbdare.

Dorian Popa se întoarce în anii `80, chiar pe platoul emisiunii Te cunosc de undeva

În această seară, gazda emisiunii Te cunosc de undeva! After Party s-a întors în timp, mai exact în anii `80, iar ținuta sa specifică acelor vremuri a surprins concurenții, care s-au amuzat copios de ceea ce văd.

Andrei Ștefănescu a fost primul concurent luat la întrebări de către Dorian Popa. Acesta i-a dezvăluit că este mai sigur ca niciodată pe momentul său și speră ca va câștiga această Gală, însă Radu Ștefan Bănică nu este atât de sigur pe momentul celor doi.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 6. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Cântărețul a întâmpinat și câteva momente mai puțin plăcute care i-au cam îngreunat filmările. Acesta a mărturisit că i s-a spart lavariera, iar vocea sa nu mai este atât de puternică ca de obicei, însă a uitat rapid de acest lucru când l-a luat pe Liviu Vârciu la întrebări, care i-a făcut ziua mai bună și l-a făcut să râdă cu poveștile sale.

Pepe i-a făcut o serenadă spectaculoasă lui Dorian Popa

Gazda emisiunii Te cunosc de undeva! After Party a rămas surprins atunci când l-a văzut pe Pepe la o balustradă cântând. Concurentul a ținut neapărat să îi facă o serenadă specială care l-a impresionat din prima clipă.

"Bună seara, măi Popa, te aștept ca și când", a fost versul personalizat de către Pepe, special pentru Dorian Popa.

"Îmi place strânsul ăla din mâini. L-ai simțit pe ăla? Ce zici, Pepe?", a fost replica pe care i-a dat-o cântărețul, iar imediat a primit un gest spectaculos din partea lui Pepe. Concurentul i-a aruncat de la balustradă un șervețele, cu care Dorian i-a trimis câțiva pupici de amuzament.

Mai târziu, Pepe nu a scăpat de întrebările artistului la cabina de machiaj, unde a povestit puțin despre personajul său și transformea spectaculoasă.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 5. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Nici jurații din platou nu au scăpat de prezenta cântărețului care le-a făcut o vizită și i-a supus la câteva întrebări. La canapea niciun concurent nu a fost uitat de către Dorian Popa care a decis să interacționeze cu toată lumea, în special cu Liviu și Andrei.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.

Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x