Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 5. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa, în platoul TCDU Galerie
Dorian Popa prezintă episodul 5 Te cunosc de undeva! After party | Antena 1

Dorian Popa este surpriza sezonului 16 al emisiunii Te cunosc de undeva!. Acesta este pregătit de orice și oferă cele mai savuroase momente din culisele show-ului, unde concurenții sunt pregătiți pentru cele mai incendiare întrebări din partea artistului.

Cântărețul oferă publicului un episod exclusiv online pe a1.ro în fiecare săptămână, iar de data aceasta vine cu episodul 5 „Te cunosc de undeva! After party”. Dorian Popa a venit pregătit și cu mult chef de distracție în această nouă ediție, iar primele care au căzut pradă întrebărilor au fost Ana Baniciu și Raluka.

Nici Andrei Ștefănescu nu a scăpat de curiozitățile artistului la cabina de machiaj și a fost imediat întrebat despre transformarea sa din această seară, care este una foarte complexă și spectaculoasă. În ediția 5 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva”, Dorian Popa s-a ținut scai de toți concurenții și i-a binedispus pe toți cu energia sa pozitivă.

Dorian Popa prezintă detalii din culisele Galei Travesti de la Te cunosc de undeva!

Florin Ristei surprins de Dorian Popa pe scena "Te cunosc de undeva!" Noul sezon al transformărilor vine și cu mai multe surprize, iar pe scenă își face apariția din nou și Florin Ristei, pe care Dorian Popa l-a luat imediat la întrebări. "M-a întrebat cineva mai devreme câte sezoane am participat și câte sezoane am fost cu băieții. Am câștigat odată, am fost la un sezon gold, încă un sezon pe care nu l-am câștigat și trei sezoane, când am avut primul moment cu băieții și am cântat odată cu cei mai mari artiști, iar mai apoi am cântat cu artiști tinerei, după nu mai știu cu cine am cântat că am cântat cu toată lumea.", a povestit Florin Ristei despre experiența sa în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Citește și: Detaliul mai puțin știut despre iubita lui Dorian Popa. Cu câți ani este Claudia Iosif mai mare decât artistul

Artistul a deschis gala din această seară într-un mod spectaculos și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, iar Dorian Popa a ținut să îl felicite pentru momentul său senzațional. Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.

Citește și: Dorian Popa, primele fotografii cu noul tatuaj realizat într-o zonă intimă. Ce semnifică imaginea

Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul a1.ro! "After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian. "Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Hai sa (re)vezi aici episodul 4, episodul 3, episodul 2, episodul 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x