Adda a renunțat la blond și a ales un look neobișnuit! Cum arată acum: „Plăcerile vieții nu se discută”

Adda, concurentă în sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și-a surprins admiratorii cu o schimbare radicală de look! Părul artistei are acum o culoare neobișnuită și fanii de pe Instagram au reacționat imediat când au văzut poza.

Adda face senzație pe Instagram

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, aceasta având mai bine de șase sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

După ce a făcut senzație în sezonul 3 „Asia Express” de la Antena 1, împreună cu soțul său, Cătălin Rizea, Adda a decis să demonstreze că nu există provocări prea mari pentru ea, așa că a acceptat să intre în caruselul transformărilor spectaculoase, din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”.

citește și: Adda și-a filmat fiul și fanii au trăit o surpriză uriașă. Ce a dezvăluit cel mic: „Măcar la perle seamănă cu mami”

Cameleonică, talentată și extrem de ambițioasă, cântăreața a demonstrat încă din prima ediție a emisiunii că este capabilă să facă spectacol la superlativ. De curând, aceasta a recurs la o schimbare radicală de look, fapt ce i-a surprins pe fani.

Adda a postat pe pagina sa de Instagram imagini cu noua sa culoare de păr și, chiar dacă nuanța aleasă este una neobișnuită, admiratorii nu au ratat șansa de a-i transmite numeroase complimente.

citește și: Adda a trăit în sărăcie. Mânca pufuleți și locuia într-o casă plină de mucegai. Detalii uimitoare despre drumul spre succes al artistei

„Plăcerile vieții nu se discută niciodată”, „Minunata de tineee❤️”, „👍👍👍👍🔥🔥🔥ești cea mai tare”, „Ce bine iti staaaaa😍”, „Aoleouuuuu sexy mama 🔥🔥🔥”, „Ești superba 💕”, iată doar o parte dintre mesajele transmise de fani, pe pagina acesteia de Instagram.

Pe Adda o puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în sezonul 15 al super show-ului „Te cunosc de undeva”!

Ultimele știri