Antena Căutare

Alexandru Anghel își face încălzirea pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Ce îl sperie pe fratele Monicăi Anghel: „E traumatizant!”

Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, în cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de AntenaPlay. 

Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, în cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de AntenaPlay.

Casa lui Alexandru Anghel îi este și studio de pictură, dar și galerie de artă. Într-un decor boem, artistul a răspuns, la foc continuu, întrebărilor pregătite de reporter.

Noul concurent al show-ului transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, a povestit cum, pe la 25 de ani, și-a descoperit, din întâmplare, pasiunea pentru muzică, la un club de karaoke.

„Am fost cu niște prieteni la karaoke. Acolo, toată lumea se simte bine, se urcă pe bar, toți se cred cântăreți. Acolo mi-am dat eu seama că e drăguț, e frumos pe scenă.”

În cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, va face echipă cu sora sa, celebra Monica Anghel: „Iese fum!”, a avertizat Alexandru. Când vine vorba de personajele primite de la ruletă, concurentul mărturisește că și-ar dori să intre în pielea Monicăi Anghel, să vadă cât de bine o cunoaște: „Ar fi o provocare, să văd dacă o cunosc cu adevărat”.

Totuși, vorbim despre un concurs. Ce-i pune bețe-n roate la „Te cunosc de undeva?”

„Asta cu lentilele nu-mi place deloc, e groaznic. Să mă tragă de ochi, de cap, e traumatizant.”

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care este primul lucru pe care îl face dimineața, imediat după ce se trezește? De ce îi este teamă cel mai mult? Care este actorul său preferat? De la vârstă a început să fumeze și la ce vârstă a renunțat la acest obicei? Unde se vede peste zece ani și multe, multe altele, puteți afla, urmărind întreg interviul, exclusiv pe AntenaPlay.

Sorana Mohamad: “Am avut fobie la clovni. Plângeam și leșinam când îi vedeam”... Monica Anghel și Șeic, la galop printre întrebările „Fast Forward”. Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o, di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x