Antena Căutare

Liviu Vârciu, pe Fast Forward! Concurentul „Te cunosc de undeva!”, asaltat cu întrebări indiscrete! De ce i se spunea „Lili”?

Liviu Vârciu, care în cel de-al 14-lea sezon al show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, va face pereche cu Andrei Ștefănescu, a acceptat provocarea „Fast Forward” lansată de platforma AntenaPlay! Ce mărturisiri, pe repede înainte, a făcut vedeta?

Liviu Vârciu, care în cel de-al 14-lea sezon al show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, va face pereche cu Andrei Ștefănescu, a acceptat provocarea „Fast Forward” lansată de platforma AntenaPlay! Ce mărturisiri, pe repede înainte, a făcut vedeta?

Pregătirile pentru cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!” sunt în toi! Liviu Vârciu nu urca singur pe scenă, ci însoțit de veșnicul său prieten de distracție și suferință (dacă ne gândim la corecțiile aplicate de Nea Mărin), Andrei Ștefănescu. Oare care dintre ei va fi campionul travestiurilor?

„Sper că Andrei...dar probabil eu le voi face”, a mărturisit concurentul.

A face parte din show-ul transformărilor nu este deloc ușor. Pe lângă cântat și mișcarea scenică, concurenții se lasă pe mâinile profesioniștilor din departamentul de make-up. Liviu Vârciu ne-a spus, în interviul „Fast Forward” de la AntenaPlay, că, cel mai mult, a stat două ore și jumătate de scaunul de machiaj de la „Te cunosc de undeva!”.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cine i-a dat trezirea de dimineață? Cu ce își ocupă timpul când este acasă? Ce urăște cel mai mult să facă? Care îi era porecla din copilărie? Care este plăcerea lui interzisă și multe, multe altele, puteți afla, urmărind întreg interviul, exclusiv pe AntenaPlay.

Alexandru, fratele Monicăi Anghel, este un pictor talentat: „Am făcut sute de tablouri" - Galerie foto... Sorana Mohamad: “Am avut fobie la clovni. Plângeam și leșinam când îi vedeam”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x