Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate: „Am devenit un fel de Elsa” - FOTO

O mai recunoști? În prima zi fără restricții, Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!” și-a îndeplinit cea mai mare dorință din lunile de izolare: o schimbare de look!

Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate

Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva” este admirată, printre altele, și pentru părul ei lung și închis la culoare.

Vineri, în prima zi de relaxare a restricțiilor de circulație, vedeta a știu exact cum vrea să marcheze prima zi de libertate: printr-o schimbare dramatică, dar nu permanentă, de look! Cu ajutorul mânilor pricepute ale unui stilist, prezentatoarea s-a transformat într-o „Elsa Grey Matte”.

Alina Pușcaș a dezvăluit noul look pe contul său de Instagram:

Citește și:

Ieri, 15 Mai 2020 se intamplau multe pentru noi...dar cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am invatat (fie ca acesta era scopul sau nu) sa apreciem din nou frumusetea lucrurilor simple si mai ales, am redescoperit natura! 🍀 90% dintre fotografiile pe care le-am facut in perioada de carantina, au fost despre Natura...
Ce a insemnat pentru mine 15 Mai? O mana luxata (motiv pentru care apare si orteza in fotografie 😅, doare dar nah...), primul machiaj profesional dupa atata timp (😎), prima schimbare tip transformare ( "te cunosc de undeva", personaj Elsa Grey Matte 😁) si prima sedinta foto facuta cu mult, mult, foarte mult entuziasm!
VOI? Cum ati simtit prima zi de libertate?
P. S: STAY GREY, GREY MATTE! 😜

Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate: „Am devenit un fel de Elsa” - FOTO

Alina Pușcaș, dată de gol de fiul ei!

Un moment savuros a apărut în story-ul Alinei Pușcaș. În momentul în care vedeta vorbea despre „noul ei look”, o voce de copil se aude pe fundal: „Mami, de ce ai etichetă la păr?”

Așadar, fiul i-a luat-o înainte mamei sale și a făcut marea dezvăluire: Alina purta o perucă!

Citește și:

Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate: „Am devenit un fel de Elsa” - FOTO

Cum se menține în formă Alina Pușcaș?

Vedeta și-a petrecut cele două luni de izolare într-o vilă supebă, la munte. În tot acest timp, Alina Pușcaș și-a propus să nu lase lipsa de activitate fizică să îi afecteze silueta. Cum a reușit?

„Me & my big glass of water! (3,5 l/day) Asadar… SA BEM multa apa!!!”, a scris prezentatoarea „Te cunosc de undeva!” pe Instagram.

Fiecare zi începe cu un maaare pahar de apă. Până seara, vedeta a mărturisit că poate consuma până la trei litri si jumătate!

Video