Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

AMI a câștigat a opta ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”

AMI a câştigat cea de-a opta ediție a sezonului XV "Te cunosc de undeva!", după ce a cântat melodia "Je suis malade" - Lara Fabian.

Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade” este transformarea care i-a dat mari bătăi de cap artistei. „E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o exceptie şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta.

E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat aceasta.

AMI în lacrimi după interpretare

AMI a dat adus rafinamentul franțuzesc al Larei Fabian cu piesa "Je suis malade", în platoul Te cunosc de undeva! Spectacol plin de emoție și nostalgie, cam așa a fost întregul moment.

Artista româncă a conturat prin simplitate și prin puterea emoției ceea ce Lara Fabian reușește să facă pe marile scene. O intepretare grea, atât muzical, cât și emoțional. O poveste despre iubire, pierdere și speranță căreia, AMI, a reușit să îi dea amploarea unei opere de artă pe scena marilor transformări.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Cu ultima notă dusă corect pe partitură, AMI a izbucnit în lacrimi, dovadă că un artist trăiește până în adâncul ființei sale ceea ce îi este dat spre interpretare. Sub pasiunea vocii ei, versurile marei cântărețe franceze au fost pătrunse de trăire pură.

Colegii săi i-au sărit în brațe, emoționați și ei până la lacrimi de actul creației sale. Juriul împresionat de prestația lui AMI s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda.

"Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!", a spus AMI cu lacrimi în ochi.

"Rareori am plâns la Te cunosc de undeva! Deși sunt o fire emotivă, dar încerc să nu mă las impresionată, dar acum m-ai impresionat. Emoția ta a ajuns la mine și mi-au dat lacrimile, asta înseamnă mult!", spune Andreea Bălan.

Urmărește mai jos momentul