Antena Căutare

Ana Baniciu și Raluka, moment senzațional la ”Te cunosc de undeva!” Ozana a reacționat: ”Sunteți foarte bune. Mi-a plăcut ce am văzut!”

Se poartă colaborările în plan muzical, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva”, Ana Baniciu și Raluka au fost responsabile de un feauturing de zile mari. 

Se poartă colaborările în plan muzical, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva”, Ana Baniciu și Raluka au fost responsabile de un feauturing de zile mari.

Astfel, în cea de-a patra ediție a emisiunii de la Antena 1, acestea s-au transformat în Delia și Grasu XXL și au cântat celebra piesă ”Despablito”.

”A fost un moment excelent, voi nu puteți face decât momente senzaționale.”, a spus Cristi.

”Mă bucur mult să o revăd pe Delia. Ea nu știe asta, dar mult timp am avut doar pagina ei de Facebook. Ați fost geniale.”, a completat și Temișan.

”Sunteți foarte bune, v-ați făcut bine treaba. Ai dansat și ai făcut senzație.”, a spus Andreea Bălan.

Ascultă varianta originală a acestei piese, mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jean de la Craiova, o altă latură! L-a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe Eric Clapton! Andreea Bălan: ”Sensi... Norocul a fost de partea lui! Alin Gheorghișan, marele câștigător al celei de-a patra ediții a ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x