Antena Căutare

Jean de la Craiova, o altă latură! L-a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe Eric Clapton! Andreea Bălan: ”Sensibilitate, emoție, romantism! Bravo!”

Romantism la superlativ. Asta a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, în cea de-a patra ediție, Jean de la Craiova, care s-a transformat în nimeni altul decât Eric Clapton.

Romantism la superlativ. Asta a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, în cea de-a patra ediție, Jean de la Craiova, care s-a transformat în nimeni altul decât Eric Clapton.

Astfel, în această ediție, celebrul artist a fost nevoit să interpreteze piesa ”Autumn leaves”, a lui Eric Clapton.

”Știu că este foarte greu să cânți în limba engleză, mai ales când nu vorbești fluent, motiv pentru care apreciez efortul tău. Cred că ți-ai dat silința și mă bucur că ai uitat de gesturile pe care le faci în mod obișnuit. Felicitări.”, i-a spus Ozana.

”Mă uit și nu-mi vine să cred că nu-i scapă personajul. M-ai surprins, Jean. Ca personaj, inclusiv ținuta pe care o ai, senzațional.”, a spus Cristi.

”Sensibilitate, emoție, romantism! Bravo, Jean!”, a mai completat Andreea Bălan.

Cum sună piesa originală, află mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce voce, ce interpretare! Alexandra Velniciuc s-a transformat în Dan Spătaru! Jurații: ”Cel mai bun moment al tău!”... Ana Baniciu și Raluka, moment senzațional la ”Te cunosc de undeva!” Ozana a reacționat: ”Sunteți foarte bune. Mi-a plăcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x