Antena Căutare

Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 6 martie 2021

Ana și Raluka au câștigat gala a cincea din sezonul 16 de Te cunosc de undeva!, cu transformarea în Alex Vele ași Connect-R.

Ana și Raluka, ridicând premiul TCDU, gala 5, sezon 16 Galerie
Ana și Raluka au câștigat gala 5 de Te cunosc de undeva!, sezonul 16 | Antena 1

Ana și Raluka, transformate în Alex Velea și Connect-R, au câștigat pentru a doua oară în sezonul cu numărul 16 de te cunosc de undeva!. După ce Ana și Raluka au câștigat a doua gala de TCDU, cu personajele Cardi B şi Jennifer Lopez, cele două prietene au obținut trofeul și în gala cu numărul 5.

Gala Travesti a fost una cu noroc pentru Raluka și Ana, cele două obținând cel mai mare punctaj.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Ana și Raluka, show incendiar “care merită toți banii”, transformate în Cardi B și J. Lo

Ana și Raluka, discurs emoționant la primirea premiului Galei Travesti de la Te cunosc de undeva!

La ridicarea premiului, Raluka a avut un discurs emoționant despre prietenie și muncă în echipă:

„Cred că o să se bucure foarte tare Connect-r pentru treaba asta. Nu cred că am apreciat așa cum trebuie până acum faptul că eu o am pe Ana lângă mine. Vreau să îți mulțumesc că ești atât de mișto. Ești tare rău. Mai ești și prietena mea foarte bună, cea mai bună. Îți mulțumesc pentru tot ce facem împreună”, i-a spus Raluka Anei.

„Ăsta e un moment lacrimogen”, a spus Ana, mulțumindu-i și ea prietenei sale.

Ana și Raluka i-au felicitat pe toți, în special pe Cristina Vasiu:

„Felicitări tuturor și mai cu seamă Jason Derulo, Cristinei. E seara ei”, au spus fetele oferindu-i Cristinei Vasiu premiul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

„Nu! E seara voastră!”, a contrazis-o Cristina pe Raluka.

„E seara noastră, a tuturor”, a concluzionat cu umor Andrei Ștefănescu.

Cum arată clasamentul ediției 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

În gala Travesti, concurenții s-au întrecut pe ei înșiși, cu interpretări de excepție. Așadar în gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au transformat în trupa Eruption, Pepe în Angela Similea, Liviu și Andrei în trupa Andre, Mirela Vaida în Ricky Martin, Cristina Vasiu în Jason Derulo, Emilia Popescu în Colea Răutu, Radu Ștefan Bănică în Rihanna, Ana Baniciu și Raluka în Alex Velea și Connect-r.

Ana și Raluka au câștigat gala cu numărul 5 cu 57 de puncte. Următoarea în clasament a fost Cristina Vasiu, care a pierdut la un punct diferență, acumulând 56 de puncte. Radu Ștefan Bănică a obținut 45 de puncte, Mirela Vaida 41, Adriana și Romică 32 de puncte, Pepe 28, Emilia Popescu 28 și Liviu și Andrei 25 de puncte.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Imagini din culise! Schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe: „Nu despre asta e ... Relația dintre Andreea Bălan și Florin Ristei de care puțini știau. Ce îi leagă pe cei doi artiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x