Antena Căutare

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se înțelege cu nora ei. Concurenta de la Te cunosc de undeva a dat cărțile pe față: „Nu deranjez”

Vedeta nu se simte împlinită doar din punct de vedere al carierei, ci și al vieții personale. Află din rândurile de mai jos cât de bine se înțelege Anca Țurcașiu cu soția băiatului ei: „E o fată adorabilă”.

Anca Țurcașiu, alături de fiul și tatăl ei. Ea este îmbrăcată complet în negru Galerie
Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se înțelege cu nora ei. Concurenta de la Te cunosc de undeva a dat cărțile pe față: „Nu deranjez” | Captură Instagram/Antena 1

Anca Țurcașiu este mama unui singur băiat pe care îl are din mariajul cu fostul soț. Deși fiul ei a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, concurenta de la Te cunosc de undeva a avut grijă ca internauții să îl cunoască pe Radu Cristian și să îi fie alături în ziua nunții, publicând, anul trecut, mai multe imagini superbe.

Recent, Anca Țurcașiu a vorbit, în exclusivitate pentru Viva, despre relația pe care o are, în prezent, cu nora sa. Iată ce a declarat!

Citește și: Anca Țurcașiu, declarații despre fostul soț la trei ani de la divorț: „A fost un act de curaj foarte mare”

Ce spune Anca Țurcașiu despre relația dintre ea și nora ei: „Nu e noră, e prietenă”

Deși are în spate o carieră impresionantă, Anca Țurcașiu a mai avut un motiv de bucurie, anul trecut, atunci când unicul ei fiu, Radu Cristian, și-a unit destinul cu o tânără despre care vedeta are numai cuvinte de laudă.

În cadrul unui eveniment monden, Anca Țurcașiu a dezvăluit, pentru Viva, că soția fiului ei nu este doar o rudă pentru ea, ci și o adevărată prietenă, la fel cum este și propriul fiu.

Vedeta a adăugat că le respectă discreția și timpul personal, motiv pentru care nu se bagă în viața lor și nici nu intervine cu sfaturi atunci când nu i se cere:

„Nu e noră, e prietenă, e o fată adorabilă și chiar suntem prieteni. Și cu Radu, la fel. Suntem prieteni cei mai buni, nu mă bag în viața lor, nu stau să le dau sfaturi, să-i încurc. Dacă nu mă sună, nu-i sun, nu deranjez, nu există să mă bag în viața lor și să fiu o persoană care să-i încurce sau enerveze, dimpotrivă.”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Viva.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă din dantelă. Cât de bine arată la vârsta de 52 de ani actrița

Ce mesaj i-a transmis Anca Țurcașiu fiului ei în ziua nunții

Anul trecut, în septembrie, Anca Țurcașiu a trăit bucuria de a-l vedea pe fiul ei în fața altarului. La acea vreme, concurenta de la Te cunosc de undeva a publicat mai multe imagini superbe de la nunta celor doi, pe care îi numește „copiii” ei, fotografii în care a apărut și ea.

Și cu acea ocazie, Anca Țurcașiu a transmis mai multe mesaje emoționante pe contul său de Instagram:

„De azi, am oficial doi copii. Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!”, a scris Anca Țurcașiu pe internet, citată de sursa menționată mai sus./„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce studii are WRS. Artistul spune că s-a certat cu mama din cauza asta: ”Am dus o luptă”... Andreea Bălan, moment emoţionant la Te cunosc de undeva! „Îmi vine să plâng!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x