Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

„Cred că am făcut toate travestiurile din România”! Andrei Ștefănescu, totul despre vacanțele cu copii și noul sezon „Te cunosc de undeva!”, exclusiv pe AntenaPlay

Andrei Ștefănescu a primit o propunere inedită într-o pauză de filmări. Cum s-a descurcat veteranul de la „Te cunosc de undeva!” la interviul Fast Forward, provocarea lansată de platforma AntenaPlay?

Andrei Ștefănescu a primit o propunere inedită într-o pauză de filmări. Cum s-a descurcat veteranul de la „Te cunosc de undeva!” la interviul Fast Forward, provocarea lansată de platforma AntenaPlay?

Vacanța este un subiect sensibil pentru concurentul celui de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor, „Te cunosc de undeva!”.

„Vacanța împreună cu copilul este o aventură. De fapt, nu-i o vacanță, copilul până în trei ani este aproape incontrolabil. Vacanța noastră a fost cu peripeții, pentru că m-am îmbolnăvit eu. M-am rugat la Dumnezeu să nu se îmbolnăvească copilul, să nu ne strice vacanța...cine se gândea că o să mă îmbolnăvesc eu?! Am făcut o mare bronșită.”

Andrei este pregătit pentru transformările noului sezon „Te cunosc de undeva!”, ce va avea marea premieră sâmbătă, 7 septembrie, ora 20:00, la Antena 1. Ce își dorește coechipierul lui Liviu Vârciu de la năstrușnica ruletă?

„Sper ca anul acesta, ruleta să fie drăguță și să împartă în mod egal travestiurile, să nu mai existe diferențe între noi. Sunt sătul de travestiuri..cred că am făcut toate travestiurile posibile din România!”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Interviul integral se vede exclusiv pe AntenaPlay!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Foto: Facebook/ Andrei Ștefănescu

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube