Antena Căutare

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au scris istorie la „Te cunosc de undeva!” cu aceste transformări! „Vom fi două bombe sexy! Vă nenorocim!"

A început numărătoarea inversă până la premiera sezonului cu numărul 14 al show-ul „Te cunosc de undeva!”. Înainte de a vedea ce transformări ne-au pregătit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în acest an, haideți să revedem câteva dintre momentele lor de glorie!

A început numărătoarea inversă până la premiera sezonului cu numărul 14 al show-ul „Te cunosc de undeva!”. Înainte de a vedea ce transformări ne-au pregătit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în acest an, haideți să revedem câteva dintre momentele lor de glorie!

1. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se transformă în Modern Andreea Bălan & Cortes - "Uită-mă"

În cadrul celei de-a șasea ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au cântat melodia interpretată de Andreea Bălan & Cortes - "Uită-mă".

Oare cum o fi fost pentru Andreea Bălan să se vadă pe scenă, „interpretată” cu patos de Andrei Ștefănescu? O transformare pe care noi, cu siguranță, n-o putem uita!

CITEȘTE ȘI: Pokemoni, Ștefan Hrușcă și dorul de tată. Cum și-a descoperit Ada Palade dragostea pentru muzică: „Încă un nebun în casă?!”

2. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se transformă în Cheeky Girls - "Cheeky song"

Cu pantalonași scurți argintii, ciorapi cu fluturași și pe tocuri înalte, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au făcut apariția pe scena „Te cunosc de undeva!”, în 2016. „Vom fi două bombe sexy! Vă nenorocim!”, spuneau, amuzați, cei doi.

CITEȘTE ȘI: Cezar Ouatu se pregătește pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” în sala de box: „Am câte o laterală pentru fiecare”

3. Mamele noastre au oftat cu nostalgie. Liviu și Andrei le-au adus aminte de tinerețe, cu piesa „Cheri Cheri Lady”!

Unele piese rămân ne rămân în memorie indiferent de momentul în care le ascultăm. „Cheri, cheri, Lady ” este, cu siguranță una dintre melodiile pe care le fredonăm cu placere, indiferent de moment.

CITEȘTE ȘI: Monica Anghel și Șeic, la galop printre întrebările „Fast Forward”. Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o, din dragoste?

4. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au mers a pădure, în căutarea „Scufiței”! Valahia a fost pe scena „Te cunosc de undeva!”

În cadrul celei de-a doua ediţii din sezonul IX de la „Te cunosc de undeva!”, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au cântat melodia interpretată de Valahia - „Scufița”. „Uuuu, sexy, sexy!” Andrei și Liviu au mers la cules de fragi și mure!

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu, pe Fast Forward! Concurentul „Te cunosc de undeva!”, asaltat cu întrebări indiscrete! De ce i se spunea „Lili”?

5. Gomez și Morticia Addams, la „Te cunosc de undeva!”

În finala celui de-al nouălea sezon al show-ului, simpaticii concurenți au adus pe scena „Te cunosc de undeva!” cea mai îndrăgită familie de ciudați! Morticia și Gomez, cel mai senzual tango!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme! „Am păstrat o bluză, un pantalon și o fustă, ca să realizez cât am slăbit”... Cezar Ouatu: „Ne distrăm maximum, cu toate pretențiile aferente, de la epilări și tocuri, la lentile de contact și ungh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x