Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Atât de sexy, încât Alin Pascal nu s-a mai putut abține. Sărut pasional pe scena „Te cunosc de undeva”. Concurenții, jurații și prezentatorii au rămas fără cuvinte!

 

Moment neobișnuit în timpul transforming-show-ului „Te cunosc de undeva”, acolo unde unul dintre concurenți și-a sărutat cu patos colega de emisiune, la finalul momentului pe care l-a susținut.

Citește și: 

Să fie „Cabaret”. Liza Minelli a fost pe sufletul superbei concurente ale show-ului. Și pe al domnilor din juriu, care nu și-au putut lua ochii de la rochia Ramonei!

Protagoniștii incendiarului moment au fost Alin Pascal, cel care s-a transformat în playboy-ul muzicii britanice, Robbie Williams, și Ramona Bădescu, apariția cea mai provocatoare și marea câștigătoare a ediției din 7 octombrie.

Citește și: 

Ramona Badescu, sexy si provocatoare, la "Te cunosc de undeva!"

Imediat după ce și-a terminat momentul, Alin s-a îndreptat spre colega sa și a sărutat-o cu patos în văzul și spre surprinderea tuturor. Concurentul a dezvăluit și care a fost motivul finalului, explicând că Robbie este un veșnic îndrăgostit prin definiție.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe