Antena Căutare

Seamănă sau nu? Carmen Rădulescu a fost Eros Ramazzoti la „Te cunosc de undeva”. „Ai fost agresivă”

Carmen Rădulescu a avut parte de o transformare travesti în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Ea l-a imitat pe celebrul cântăreț italian Eros Ramazzotti.

Carmen Rădulescu a avut parte de o transformare travesti în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Ea l-a imitat pe celebrul cântăreț italian Eros Ramazzotti.

Carmen Rădulescu a cântat piesa „Un' emozione per sempre".

După interpretarea ei, au apărut glume în platoul emisiunii privitoare la transformarea mai mult sau mai puțin reușită. Carmen Rădulescu ar fi semănat mai mult cu Daniel Iordăchioaie decât cu Eros Ramazzotti.

„Sunt fizionomii ale feței care pot fi transformate ușor și sunt alte fizionomii pe care nu le poți transforma”, a explicat Cosmin Seleși.

„Mi se părea că ești foarte agresivă. Vocal ai imitat bine, dar este o piesă de sensibilitate”, a comentat Ozana Barabancea.

Cristi Iacob, însă, a lăudat-o pe Carmen Rădulescu pentru atitudine.

„N-am mai văzut spaimele. Acesta este un plus la actorie”, a spus Cristi Iacob.

L-a „durut la bas” în platoul „Te cunosc de undeva”! Romică Țociu s-a transformat în Marius Moga... „Aoleu”! Alexandra Velniciuc a adus joc și voie bună în platoul „Te cunosc de undeva”! S-a transformat în Mioara Velicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x