Antena Căutare

Carmen Simionescu a readus-o la viața pe Sara Montiel. Cine a fost femeia care s-a iubit cu cei mai cunoscuți bărbați ai planetei!

În România comunistă scurta poveste de dragoste dintre Sara Montiel și Ion Dichiseanu a făcut deliciul lumii mondene din Bucureștiul anilor '60

În România comunistă, scurta poveste de dragoste dintre Sara Montiel și Ion Dichiseanu a făcut deliciul lumii mondene din Bucureștiul anilor '60.

Carmen Simionescu a avut o prestație de-a dreptul impresionantă în prima ediție a noului sezon de „Te cunosc de undeva!”, transformarea sa fiind desemnată marea câștigătoare a emisiunii de sâmbătă. Dincolo de succesul repurtat de îndrăgita interpretă, mulți dintre fanii show-ului Antenei 1 au descoperit-o pe Sara Montiel, una dintre cele mai cunoscute voci ale planetei în anii 60-70.

Saritisima, așa cum a fost alintată de presa din Spania, țara ei de natală, a avut o viață pe cât de palpitantă pe atât de neobișnuită. Născută la Ciudad de Real în 1928, María Antonia Abad Fernández a apărut pe micile ecrane la doar 15 ani, câd a interpretat rolul unei prințese arabe în producția Locura de Amor. În scurt timp cariera sa a cunoscut o ascensiune fulminantă. A devenit vedetă de renume internațional, iar bărbații au început să roiască în jurul celei care devenea Sara Montiel.

Pentru noi, românii, cea mai frumoasă poveste de dragoste dintre un artist autohton și o vedetă internațională rămâne cea dintre Sara și Ion Dichiseanu. Tineri și frumoși, cei doi s-au cunoscut la un festival de film internațional găzduit de Beirut s-au plăcut, dar nimic nu s-a întâmplat decât un an mai târziu, când frumoasa Sarita a venit la București pentru o serie de concerte, al căror prezentator a fost chiar Dichiseanu.

Relația dintre cei doi a făcut deliciul lumii mondene a Capitalei o perioadă destul de îndelungată, însă cei deznodământul nu a fost cel dorit de fanii din România. Sara și Ion s-au despărțit, iar pentru cântăreață a urmat o serie de relații foarte mediatizate. James Dean, Ernest Hemingway sau Severo Ochoa (câștigător al premiului Nobel) au fost doar câțiva dintre bărbații celebri care i-au vizitat alcovul.

Dincolo de relațiile pasagere, Montiel a fost căsătorită în patru rânduri, însă așa cum se întâmplă de obicei, marea cântăreață a murit singură, la 85 de ani în locuința sa de la Madrid.

Nu rata noua ediție Te cunosc de undeva sâmbătă, 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1!

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă, pe toate segmentele de public! Aproape 1,7 milioane de oameni au v... Andreea Antonescu și-a petrecut vacanța în Statele Unite: “Soțul meu, Traian, a stat non-stop la dispoziția mea și a Sie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x