Antena Căutare

Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Emilian ș-a luat prin surprindere fanii cu un anunț care i-a uimit pe fanii săi. Dublul câștigător Te cunosc de undeva! a plecat din țară fără să știe când va reveni. Ce a explicat artistul.

colaj foto emilian Galerie
Emilian a plecat din țară fără să știe când se va întoarce. Ce a explicat artistul | Antena 1

După o seară încununată cu o nouă victorie a echipei WRS și Emilian, cântărețul și-a făcut bagajul și a plecat din țară. Emilian a dezvăluit totul pe contul lui de Instagram și a explicat motivul pentru care a luat această decizie surprinzătoare. Anunțul lui i-a cam îngrijorat pe fanii săi, care nu știu dacă acesta se va mai întoarce în țară sau când.

Citește și: Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Unde a plecat Emilian, după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19: „Nu plec la muncă”

Emilian trăiește în prezent unul dintre cele mai mari visuri ale sale. Chiar în seara în care el și coechipierul său au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19, cântărețul și-a mai îndeplinit o dorință, așa cum a dezvăluit în mediul online.

Cu doar un ghizdan, acesta a plecat singur să viziteze lumea și să trăiească noi experiențe care să îi îmbunătățească viața, să nu știe ce îi rezervă viitorul, prima oprire fiind Spania.

El a povestit că își dorea de foarte mult timp să facă acest lucru, însă acum a fost momentul potrivit. De asemenea, a ținută să precizeze că legătura cu seara finalei transforming show-ului de la Antena 1 este pur întâmplătoare.

Emilian a mai dezvăluit că a cumpărtat doar un bilet dus către destinație și nu știe cât va sta plecat din țară. „Nu plec la muncă”, a mai specificat acesta. Artistul are parte numai de momente frumoase în călătoria sa, iar în cea de-a treia zi s-a întâlnit chiar și cu o fană din Cluj pe o stradă de Sevilla.

Citește și: Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Wrs și Emilian, momentul Chicago cu piesa „Cell block tango”. Cum au performat

WRS și Emilian au câștigat pentru a doua oară consecutiv Te cunosc de undeva!

WRS și Emilian au ținut stindardul sus și în acest sezon. Cei doi și-au apărat cu onoare trofeul obținut sezonul trecut și mai mult, au bifat o nouă victorie.

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au convins nu mai jurații, și colegii de la canapea și spectatorii, obținând cel mai mare punctaj de la fiecare „jurizare” din această seară. Astfel, cu un total de 525 puncte, WRS și Emilian au obținut trofeul și premiul cel mare pentru a doua oară consecutiv.

La o distanță considerabilă, pe locul 2, cu 450 de puncte, s-au situat CRBL și Radu Țibulcă. Locul 3, a fost ocupat de Nicole Cherry și Juno, cu 448 de puncte, iar locul 4 de ADDA și Radu Bucălae, care au înregistrat un total de 409 puncte.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x