Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Wrs și Emilian, momentul Chicago cu piesa „Cell block tango”. Cum au performat

Wrs și Emilian au creat un moment spectaculos pe scena de la Te cunosc de undeva! cu transformarea lor în Chicago. Cum le-a ieșit.

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Wrs și Emilian, momentul Chicago cu piesa „Cell block tango”. Cum au performat Galerie
Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Wrs și Emilian, momentul Chicago cu piesa „Cell block tango”. Cum au performat | Antena 1

Wrs și Emilian s-au descurcat de minune în rolul Chicago la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Cei doi au cântat și au dansat perfect și au pus în scenă un moment unic și inedit.

Wrs și Emilian au cânat impecabil piesa „Cell block tango” de la Chicago care le-a ieșit perfect la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Cum a ieșit

Wrs și Emilian au creat un moment imepcabil pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Cei doi au recreat un moment remarcabil pe scena emisiunii cu o partitură cunoscută.

Ce le-au spus jurații celor doi concurenți:

Jurizare Wrs și Emilian la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023

„Un moment de 12 pe linie, 5 puncte de la concurenți, 5 bonusuri”, spune Aurelian Temișan.

„Ați căpătat o experiență imensă. Degeaba dansezi dacă nu ai atitudine. Când ați pus pașii a fost bine. Ați repetat de mute ori. Bravo”, spune Andreea Băălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformați în Marilyn Monroe. Reacția juraților... Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Cele patru echipe care vor merge în Marea Finală a sezonului 19. Cine a câștigat edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x