Antena Căutare

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Marea finală “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o gală spectaculoasă. După 14 săptămâni de show și câteva luni bune de filmări și antrenamente, cei zece concurenți ai celui de-al 13-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experiența “Te cunosc de undeva!”.

Marea finală “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o gală spectaculoasă. După 14 săptămâni de show și câteva luni bune de filmări și antrenamente, cei zece concurenți ai celui de-al 13-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experiența “Te cunosc de undeva!”. Ce anume le-a dat bătăi de cap în acest sezon, ce personaje le-au ieșit cel mai bine, dar și pe care n-au reușit să le imite sub nici o formă, ce obiceiuri au avut înainte de a urca în liftul magic, dar și dacă au reușit să afle lucruri noi despre ei, datorită acestui show, vor spune în cele ce urmează Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Connect-R, Alexandra Velniciuc, Barbara Isasi, Carmen Rădulescu, Jean de la Craiova, Alin Gheorghișan și Romică Țociu.

Mihai Trăistariu spune că la “Te cunosc de undeva!” a reușit să scape de un tic. “Eu dau din mâna stângă mereu. Mai ales când am de ridicat la notele înalte. Ridic și vocea, dar și mâna. Greu am scăpat de acest tic în timpul filmărilor. Apoi ridic sprâncenele ca un semn de mirare. Iar Cristi Iacob mi le-a lipit într-o zi cu leucoplast. (râde)”, povestește el.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Pe parcursul show-ului, Mihai nu s-a putut obișnui cu personajele feminine. “Mi-a fost foarte greu să fiu... feminină, sexy, senzuală, elegantă, puternică, isterică, frumoasă. Bine că m-am născut băiat!”, mai spune el. “De asemenea, nu m-am putut obișnui cu notele mici. Deși toți concurenții au luat câte un patru, în cazul meu a fost o dramă în ziua aia. Și încă mi-e rușine cu ele și nu vreau să-mi amintesc”, adaugă el.

Personajele care, din punctul lui de vedere, l-au prins cel mai bine au fost Amy Winehouse, Bette Midler, Barbra Streisand, Andrea Bocelli. “Nu sunt mulțumit de Maria Callas. Eram fix la început. Și am cântat ca mine. Dacă primeam personajul mai spre sfârșit, l-aș fi făcut perfect. M-am prins târziu de ceea ce înseamnă “Te cunosc de undeva!””, precizează Mihai.

La “Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a descoperit că poate juca musical. “Nu mă vedeam în stare, deși îmi doream mult. Acum o să caut pe net castinguri pentru musical. Sigur sunt pregătit să joc.”, conchide el.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Barbara Isasi spune că nu a început sezonul acesta “Te cunosc de undeva” în cele mai bune condiții, din punct de vedere psihic. “Am răcit foarte tare și mi-am fisurat meniscul, așa că mi-a fost un pic greu la început, dar după aceea mi-am revenit și a fost super. Dar când mi-a picat personajul Benone Sinulescu, am fost aproape să fac infarct! Când am ascultat prima dată piesa pe care trebuia să o cânt, “Mână caii, vizitiu!”, am crezut că e o glumă, pentru că mi se părea atât de grea pentru mine… era și foarte rapidă, și în limba română, pe care nu o stăpânesc foarte bine. Până la urmă m-am obișnuit, iar acum toată familia mea știe și cântă "I-auzi, i-auzi, i-auzi, ia (râde). Chiar a fost o mare provocare această piesă pentru mine și îi mulțumesc iubitului meu, care este român, și care m-a ajutat enorm să învăț textul”, povestește Barbara.

La “Te cunosc de undeva!” am câștigat mai multă încredere în mine când sunt pe scenă. Show-ul m-a ajutat să mă dezvolt ca artist și să-mi controlez mai mult emoțiile. Iar profesorii mi-au dat sfaturi foarte bune pe care le voi urma.”, mai spune Barbara.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Pentru Connect-R, o piatră de încercare au fost travestiurile. “Greu a fost și cu timpul puțin pe care l-am avut la dispoziție să repet, ținând cont că eu aveam în paralel și multe concerte și sesiuni de studio. De asemenea, nu m-am putut obișnui cu tocurile”, spune el.

Dintre personajele pe care le-a imitat pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cel mai mult i-a plăcut cum au ieșit John Legend, Tina Turner, Bob Marley. “Dar și dansul lui Michael! (râde). De fapt, cred că m-am descurcat destul de bine la majoritatea personajelor. Însă poate cel mai dificil mi s-a părut Dalida”, mai spune Connect-R.

“Te cunosc de undeva!” l-a făcut pe Connect-R să afle și un lucru nou despre el: “Acela că aș fi fost o femeie foarte urâtă”.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Raluka și Ana Baniciu care, în acest sezon, au cântat în duet, spun la unison că le-a plăcut foarte mult să-i imite pe Romică Țociu și Cornel Palade, transformare care le-a adus, de altfel, și câștigarea acelei ediții. “Și celelalte personaje ne-au plăcut. Însă cel mai greu a fost să facem amândouă oglindă unui personaj care nu era de față... Michael Jackson”, spune Raluka.

Cele două prietene spun că repetau până în momentul apariției pe scenă. “Repetam cu Ralu toată ziua până urcam pe scenă, ca să fim sigure că ne iese momentul! Este un format extrem de greu, nu știu cum pare la televizor dar, vă zic, e o desfășurare uriașă de forțe, de la transformare până la momentul în sine. Când urcam în lift, uitam cine suntem și intram în pielea personajului!”, povestește Ana.

Raluka s-a obișnuit cel mai greu cu mustața și lentilele de contact. “Mustața și barba mă mâncau non-stop, iar cu lentilele de contact nu vedeam nimic și îmi lăcrimau ochii încontinuu.”, spune ea. Iar Anei i-a fost puțin dificil din punct de vedere coregrafic. “Mie îmi place să mă exprim liber, fără pași studiați, dar am reușit să trec peste acest prag și, spre final, am avut chiar niște coregrafii reușite”, spune ea.

Pe fiecare dintre ele, “Te cunosc de undeva!” le-a învățat câte ceva. “Am învățat să-mi stăpânesc emoțiile mai bine și să mă distrez mai tare, mai ales că am avut o echipă atât de frumoasă și că am cunoscut oameni superbi!”, spune Raluka. „Acest proiect m-a ajutat foarte mult să-mi confirm faptul că toate școlile de televiziune, muzică și orele de actorie pe care le-am făcut au fost de folos. Până acum nu am avut ocazia să le fac pe toate într-un singur proiect și mă bucur că am reușit să mă joc pe scenă și să mă distrez la maximum.”, adaugă Ana.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Romică Țociu nu a reușit să se obișnuiască nicicum cu tocurile și cu perucile, care îi alunecau mereu de pe cap. Și nici cu Trăistariu! (râde)”, adaugă el, amuzat.

Crede că i-au ieșit bine transformările în Joe Dassin, Salman Khan, Marian Nistor, Liviu Vasilică, Constantin Enceanu și Romica Puceanu, mai puțin Raffaella Carra.

La emisiunea asta am aflat că pot să fac foarte multe lucruri. Deși le știam, nu le-am pus în practică pe toate odată niciodată, la un asemenea nivel, în cadrul unei emisiuni de divertisment de prime-time. Acest show m-a încărcat foarte mult și aici am descoperit că sunt, într-adevăr, foarte talentat (râde), fapt confirmat și de Cornel (n.n. partenerul său de scenă, Cornel Palade). De asemenea, am descoperit că am disponibilitatea de a face parte din orice trupă, indiferent de vârsta celorlalți componenți.”, mai spune Romică.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

La rândul său, Jean de la Craiova spune că cel mai mult i-a plăcut să o imite pe Mirabela Dauer. “De altfel, toate personajele în limba română au fost ok. Dar a fost hazliu și fain să fiu și James Brown, și Demis Roussos. Mi-ar fi plăcut să-mi cadă la ruletă și Elvis Presley, Stevie Wonder, Ștefan Bănică jr. M-ar fi pus în valoare”, spune Jean.

Jean mai spune că avea și un obicei înainte să urce pe scenă. “Când intram în lift, spuneam Tatăl nostru” și mă închinam, pentru că liftul acela îți dădea niște emoții fantastice”.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Alexandra Velniciuc recunoaște că lentilele de contact i-au “mâncat viața”, la “Te cunosc de undeva!”. „Mai ales cele închise la culoare, prin care vedeam un cerc negru de jur împrejurul imaginii”, precizează ea. De asemenea, spune amuzată că nu s-a putut obișnui cu ea însăși, în diverse posturi, și că regretă faptul că nu a avut la dispoziție timp suficient să pregătească momentele așa cum și-ar fi dorit. Obiceiuri nu a apucat să capete,„din cauza vitezei cu care eram adusă la scenă (râde). Dar apucam să fac semnul Crucii, pentru că niciodată nu intru pe scenă înainte să-l fac”, mai spune ea.

Alexandra mărturisește că i-au ieșit bine personajele care au fost pe gustul său, precum Alla Pugacheva, Marina Voica, Elena Cârstea, Patricia Kaas și că nu a fost deloc mulțumită de Michael Jackson sau Camilla Cabelo.

““Te cunosc de undeva!” este o altă ipostază a profesiei mele, pe care n-am experimentat-o până acum. Aici am aflat că nimic nu se poate face la întâmplare și că superficialitatea nu este o armă pentru a te salva dintr-o astfel de situație”, a concluzionat ea.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

La “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu și-a dorit să îi pice personaje cu coregrafie. “Dar n-am știut, nici n-am crezut că este atât de dificil să cânți și să dansezi în același timp. Am făcut față atât cât am putut, destul de greu. Nu m-am putut obișnui nici cu faptul că trebuia să rămân în personaj, până la sfârșit. Ca atitudine, ca sensibilitate, ca vorbă.”, spune ea.

Diana Ross, Lepa Brena, Bonnie Taylor și Nana Mouskouri sunt personajele pe care le-a iubit și le-a interpretat cât a putut de bine. În schimb, “Taylor Swift, Gloria Estefan și Loredana m-au sleit de puteri. Acum râd și mă amuz, pentru că la Taylor Swift pur și simplu m-am blocat, deși știam dansul ca pe “Tatăl nostru”. Mi-a fost teamă că nu va fi un sincron perfect și atunci... am renunțat în ultima clipă.”, povestește Carmen căreia, de fiecare dată înainte să urce pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, i se făcea brusc sete și cerea un pahar cu apă.

Am avut parte de o echipă minunată, la “Te cunosc de undeva!”, unită până la ultima filmare, și am dat cu toții dovadă de un fair-play și susținere cum rar mai întâlnești în zilele noastre. N-aș fi vrut să se termine niciodată”, mai spune ea.

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților de la “Te cunosc de undeva!”

Pentru Alin Gheorghișan, cel mai dificil a fost să găsească registrele vocale, “pentru că aproape toate personajele mele au avut alte registre față de al meu”.

Spune că, din punctul său de vedere, nu i-a ieșit nici un personaj. “Au fost momente excelente, chiar este un show, nu avem cum să fim perfecți si asta ne face frumosi... iar eu sunt mulțumit că publicul mă place”, spune el.

Mărturisește că în fiecare zi află lucruri noi despre el. Și că așa s-a întâmplat și la “Te cunosc de undeva!”Cum e, de fapt, aici? 3, 2, 1..., camera pornește și, indiferent că te-ai pregătit sau nu într-o săptămână pentru rolul care ți-a picat la ruletă, trebuie să poți, bre! Ăsta este motivul pentru care mulți artiști nu se încumetă să se bage la acest show”, mai spune Alin.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, câștigătorul celui de-al 13-lea sezon al transformărilor va fi ales dintre cei cinci finaliști: Mihai Trăistariu, Barbara Isasi, Connect-R, Romică Țociu și duetul Ana Baniciu și Raluka. Nefinaliștii Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan și Jean de la Craiova vor susține momente extraconcurs, alături de invitați speciali și apoi le vor acorda puncte colegilor finaliști, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x