Antena Căutare

Dezvăluiri inedite! Ce se întâmplă în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, înainte de prestațiile artiștilor

În ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am descoperit ce magie se întâmplă în culise!

Dezvăluiri inedite! Ce se întâmplă în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, înainte de prestațiile artiștilor
Romică Țociu în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În fiecare gală a super show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva”, concurenții trec prin trasnformări de-a dreptul uluitoare.

Ce se întâmplă în culisele emisiunii Te cunosc de undeva

Dincolo de lecțiile de dicție, de canto sau de mișcare scenică, vedetele petrec ore-n șir în culise, la cabina de machiaj sau probând costume numeroase.

citește și: AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc

Transformările spectaculoase se datorează talentatei echipe de make up, care se asigură de fiecare dată că un concurent este perfect deghizat în personajul pe care urmează să-l interpreteze.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să descoperi și tu ce se întâmplă în culise!

Maluma și Gims sunt personajele cu care au strălucit Monica Anghel și Marcel Pavel la „Te cunosc de undeva”... AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x