Căutare Live

Dezvăluiri inedite! Ce se întâmplă în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, înainte de prestațiile artiștilor

În ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am descoperit ce magie se întâmplă în culise!

Romică Țociu în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În fiecare gală a super show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva”, concurenții trec prin trasnformări de-a dreptul uluitoare.

Ce se întâmplă în culisele emisiunii Te cunosc de undeva

Dincolo de lecțiile de dicție, de canto sau de mișcare scenică, vedetele petrec ore-n șir în culise, la cabina de machiaj sau probând costume numeroase.

citește și: AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc

Transformările spectaculoase se datorează talentatei echipe de make up, care se asigură de fiecare dată că un concurent este perfect deghizat în personajul pe care urmează să-l interpreteze.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să descoperi și tu ce se întâmplă în culise!

Maluma și Gims sunt personajele cu care au strălucit Monica Anghel și Marcel Pavel la „Te cunosc de undeva”... AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x