Cea de-a patra gală Te cunosc de  undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

Cea de-a patra gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de către Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu cu o excelentă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli, a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public. 

Te cunosc de undeva Gala 4

Emisiunea a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori,

Cea de-a patra gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.849.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:36.


Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:09), lider detaşat de audienţă, cu 8.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.1%, aproape dublu faţă de următorul clasat, Pro TV, care la nivelul aceluiaşi public şi în acelaşi interval obţinea doar 4.2 puncte de rating și 10.9 % cota de piață.

Şi la nivelul publicului din toată ţara, transforming show-ul de la Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piaţă, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 20.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu doar 4.7 puncte de rating şi 11.4% cota de piaţă. În rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, telespectatorii au urmărit în aproape egală măsură programele oferite de Antena 1 şi Pro TV. Antena 1 a fost ieri lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului, dar şi pe Whole Day, atât la nivel urban, cât şi la nivel naţional.

Concurenții și-au pregătit foarte atent numerele


Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

Cirește și: Cine a câștigat gala 4 de la Te Cunosc de Undeva 2020. Cum arată clasamentul final


Cea de-a patra ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o transformare de senzaţie în The Blues Brothers. Din nou în travesti, Toto Dumitrescu a adus-o pe scena transforming show-ului pe In-grid, în vreme ce Liviu şi Andrei vor fi responsabili de cel mai emoţionant moment al galei, cu o spectaculoasă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli.

AMI a debordat de energie cu un moment semnat Aurel Moldoveanu, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel au cântat şi au încântat cu un hit al anilor 60, semnat Robbie Williams & Jane Horrocks.

Citește și: Apariție spectaculoasă la Te Cunosc de Undeva! Cum arată rochia purtată de Andreea Bălan în gala cu numărul 4

Cu un moment plin de energie, care a ridicat-o la joc inclusiv pe Andreea Bălan a venit de această dată Tavi Clonda, care l-a adus pe scena Te cunosc de undeva! pe Roman Iagupov, iar Adda a aflat pe propria-i piele cum este să fii pentru o seară Lady Gaga. Seara s-a încheiat tot în notă emoţionantă, cu un sensibil cântec semnat Corina Chiriac, în interpretarea Cătălinei Grama – Jojo.

Citește și
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
irina-fodor-patrizia-paglieri-francesco-eliza-natanticu
„Mi s-a părut penibil!”. Ce gest greu de imaginat a făcut una dintre echipele de la Asia Express. Camerele au surprins totul
„Mi s-a părut penibil!”. Ce gest greu de imaginat a făcut una dintre echipele de la Asia Express. Camerele au surprins totul
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor
Mai multe articole


În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui Liviu şi Andrei, cu transformările în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Citește și: Moment încărcat de emoție la Te Cunosc de Undeva | Liviu și Andrei s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman


Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a patra gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Ultimele știri